Címlap Diákönkormányzat Papírgyűjtés
Papírgyűjtés

2011. március 31-én megszerveztük tavaszi papírgyűjtésünk. 7 órakor megérkeztek a konténerek és a mérlegek, és elkezdődött a verseny. Az első konténer már fél 12-kor megtelt, így újat kellett hozatni helyette. Végül két és fél konténert tettünk tele papírral. A gyerekek nagyon lelkesen gyűjtötték a papírt mindenhonnan, biciklivel és táskákkal érkeztek.

Persze többen otthonról hozták a már felhalmozott mennyiséget, és a szülők autóval, furgonnal segítettek elhozni a papírt. A versenyt végül toronymagasan, hogy szokásos módon a 4.a osztály nyerte, ezúttal is külön gratulálunk nekik. De szép eredményt ért el a többi osztály is, többen egy tonna feletti papírmennyiséget hoztak. Az elsők mind alsó és felső osztályban tortát kapnak nyereményül, de minden 1 tonna feletti osztály kap egy kis édességet.

Az őszi papírszüretig jó gyűjtést kívánunk.

Csizmadia Péter
DÖK

Alsó tagozat
1. hely 4.a 11117 kg
2. hely 2.a 1945 kg
3. hely 3.b 1360 kg
4. hely 3.a 1305 kg

Felső tagozat
1. hely 6.b 769 kg
2. hely 7.b 695 kg
3. hely 5.b 653 kg
4. hely 5.a 495 kg

 

Friss hírek

Sok szeretettel várjuk a játékos iskolaelőkészítő foglalkozásokra a leendő elsős gyerekeket és szüleiket keddi napokon 16 órától 16:45-ig:

  • január 9.
  • január 23.
  • február 6.
  • február 20.
  • március 6.
  • március 20.
  • április 10.

 

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Zelma, Rajmund
Holnap: Timót


144 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons