Címlap Hírek - események Kézilabda kupa Deszken
Kézilabda kupa Deszken

Az idei év végén is igen sok a program az iskolánkban. Nincs ez másképpen a testnevelés területén sem. Május 10-ére meghívást kaptunk Deszkre, egy kézilabda tornára. Hatalmas várakozás előzte meg a rendezvényt.

A 7-8. évfolyam fiú és leány csapatával neveztünk be. Sikerült különjáratú buszt indítani és az üres helyeket szurkolókkal töltöttük fel. Így csöppent bele a programba a 8.a osztály teljes létszámban. Az induláskor mindenki másért volt izgatott. A fiúk a lányok miatt, a lányok a fiúk miatt, én meg a mérkőzések és utazás miatt…

Minden jó, ha a vége jó, így szól a mondás! Játszhattunk egy nagyon szép sportcsarnokban, összemérhettük erőinket a hasonló korú deszki, szatymazi és szőregi gyerekekkel.

Becsületesen helytálltak tanulóink. Mindkét csapatunk a dobogós 3. helyen végzett, gratulálunk nekik. A délután hangulatába, talán e feltöltött képek nyújtanak némi betekintést!

Németh Ervin
testnevelő

 

Friss hírek

Családi nap

Családi nap a Weöres suliban

2024. május 11. (szombat)

részletek

 
Gyógynövényes nap a Weöresben

Április 24. szerdán iskolánkban a Fenntarthatósági Hét egyik programja a „Gyógynövényes nap a Weöresben”. Minden tanulónk lehetőséget kap ezen a napon, hogy jobban megismerje interaktív módon a  gyógy- illetve fűszernövényeket és azok felhasználását.

bővebben

 

Elérhetőség

Cím: 6723 Szeged, Űrhajós utca 4.
Tel.: 06-62-548-968

Nyitvatartás
7:00 - 18:00

Alapítvány

Köszönettel fogadunk minden támogatást.

Szeged Tarjánvárosi IV. Számú Általános Iskola Tanulóiért Alapítvány

Számlaszáma: 57400217-10118256

Adószáma: 18456183-1-06

 

Ökoiskola

 

 

Boldogságóra program

A Pénz7 hivatalos weboldala


Validation Icons