Címlap Hírek - események Kistérségi sportnap
Kistérségi sportnap

Ez a hét sem telt el sportrendezvény nélkül a Weöres Sándor Iskolában! A keddi „Deszk kupa” kézilabda torna után május 12-én, csütörtökön a mi iskolánk szervezte meg a „Kistérségi ügyességi versenyeket” az Újszegedi Kisstadionban. A kistérségi iskolák közül a mi iskolánkon kívül a sándorfalviak, a szatymaziak és a deszkiek képviseltették magukat. A gondos, több heti előkészületek után izgatottan vártuk a gyerekekkel a verseny napját. Több versenyszámban mérték össze tudásukat a tanulók. A versenyt a 700 m-es futással kezdtük, utána a 60 m-es futás következett, a legutolsó ügyességi szám pedig a tömött labda-lökés volt. Iskolánként, korosztályonként és nemenként két-két tanuló indult minden versenyszámban. Ezek után következtek a legjobban várt, kispályás labdarúgó mértkőzések. A sorrend igen kemény küzdelem után alakult ki. Első lett a Weöres Sándor Iskola, a második a Deszk csapata lett, harmadik helyen Sándorfalva végzett, őket követték a szatymazi fiatalok. Az ügyességi versenyek és a labdarúgó torna összesített eredményei alapján született meg a végeredmény, hogy kié lesz a vándorkupa. Bíztam a gyerekek ügyességében, és rátermettségében. A küzdelem meghozta az eredményt, megnyertük az általunk alapított vándorkupát!

Gratulálok minden tanulónak, aki ha csak egy kicsivel is, de hozzá járult az eredményhez.

Végezetül köszönetet szeretnék mondani a Városi Sportigazgatóságnak, a megjelent iskoláknak, a segítőkész kollegáknak. A közös munkának köszönhetően, egy családias légkörbe lezajlott sportszerű versengéseknek lehettünk részesei ezen a szép napsütéses délelőttön.

Németh Ervin
testnevelő

 

Friss hírek

Családi nap

Családi nap a Weöres suliban

2024. május 11. (szombat)

részletek

 
Gyógynövényes nap a Weöresben

Április 24. szerdán iskolánkban a Fenntarthatósági Hét egyik programja a „Gyógynövényes nap a Weöresben”. Minden tanulónk lehetőséget kap ezen a napon, hogy jobban megismerje interaktív módon a  gyógy- illetve fűszernövényeket és azok felhasználását.

bővebben

 

Elérhetőség

Cím: 6723 Szeged, Űrhajós utca 4.
Tel.: 06-62-548-968

Nyitvatartás
7:00 - 18:00

Alapítvány

Köszönettel fogadunk minden támogatást.

Szeged Tarjánvárosi IV. Számú Általános Iskola Tanulóiért Alapítvány

Számlaszáma: 57400217-10118256

Adószáma: 18456183-1-06

 

Ökoiskola

 

 

Boldogságóra program

A Pénz7 hivatalos weboldala


Validation Icons