Cora futás

A sporteseményekkel telizsúfolt hét méltó záró mozzanata volt a május 15-ei CORA futás. Kiváló időjárási viszonyok vártak minket a Széchenyi téren. Ezen a futóversenyen már a kezdettől igen nagy létszámban vesznek részt iskolánk tanulói és azok szülei is.

Az idén egy kicsit csökkent a „lelkesedés”. Nem tudható ez be másnak, csak annak, hogy az idén nevezési díjat is szedtek a tanulóinktól az indulásért. Ennek ellenére az iskolánk színeiben 37 fő állt a rajtvonalhoz. Köztük tanárok, szülők és a diákok. A közös sportolás élményét semmi nem helyettesíti. Aki még nem indult hasonló versenyen az nem is gondolja, hogy mekkora élmény ez. Voltak közöttünk olyanok is, akik most indultak életükben először tömegfutóversenyen. Közéjük tartozott a 2.a osztályos Batki Attila is. Annyira izgult, hogy zavarában a családi futás távját is teljesítette „tévedésből”. A rendes rajt előtt 30 perccel jön oda hozzám kimelegedve, hogy ö itt 7. lett. Csodálkozva kérdeztem a rendes táv rajtja előtt, hogy hol lettél 7. Attila? Lelkesen be is számolt a táv teljesítéséről. Nem hoztam zavarba, mikor mondtam neki, hogy még csak most rajtolunk, ezen a távon is elindult, és teljesítette is. Gratulálok neki. Természetesen mindenki másnak, aki részvett az idei Cora futáson.

Németh Ervin
testnevelő

 

Friss hírek

Családi nap

Családi nap a Weöres suliban

2024. május 11. (szombat)

részletek

 
Gyógynövényes nap a Weöresben

Április 24. szerdán iskolánkban a Fenntarthatósági Hét egyik programja a „Gyógynövényes nap a Weöresben”. Minden tanulónk lehetőséget kap ezen a napon, hogy jobban megismerje interaktív módon a  gyógy- illetve fűszernövényeket és azok felhasználását.

bővebben

 

Elérhetőség

Cím: 6723 Szeged, Űrhajós utca 4.
Tel.: 06-62-548-968

Nyitvatartás
7:00 - 18:00

Alapítvány

Köszönettel fogadunk minden támogatást.

Szeged Tarjánvárosi IV. Számú Általános Iskola Tanulóiért Alapítvány

Számlaszáma: 57400217-10118256

Adószáma: 18456183-1-06

 

Ökoiskola

 

 

Boldogságóra program

A Pénz7 hivatalos weboldala


Validation Icons