Címlap Hírek - események Országos LÜK bajnokság
Országos LÜK bajnokság

Budapesten a Hermann Ottó Általános Iskolában tartották meg május 26-án az Országos LÜK Versenyt. LÜK annyit jelent, mint L-logika, Ü-ügyesség és K-kitartás. Ennek a három feltételnek, és még sok egyébnek kellett eleget tenni annak a 27 tanulónak, akiket az ország különböző területeiről hívtak meg a régiós versenyek után.

Csongrád megyét iskolánk 3.b osztályos tanulója Bátori Máté képviselte. Az országos versenyen 12 feladatlapot: 4 –et matematika, 4-et nyelvtan és 4-et pedig logika- és kompetencia témában kellett megoldani. A megoldásokra 60 perc állt a versenyzők rendelkezésére. Az időnek nagy szerepe volt, hiszen azonos pontszám esetén az idő döntötte el, hogy ki ér el magasabb helyezést. Máté 40 perc után jött ki a teremből úgy érezve, hogy jól oldotta meg a feladatokat. Mivel, már előtte is egy páran kijöttek, így nagy izgalommal vártuk az eredményhirdetést. Jól értékelte a teljesítményét, mivel 4 gyermeknek lett hibátlan, maximális pontszámú a munkája és közte volt Máté is. Mivel ketten kevesebb időt használtak fel, így

3. helyezett lett.

Nagyon boldogok voltunk, hiszen egy komplex témakörben országos versenyen 3. helyezettnek lenni nagyon nagy dicsőség. A jutalom is nagyon szép volt. Máté egy értékes fényképezőgépet LÜK-ös füzeteket és sapkát kapott. Az osztályának pedig a budapesti TROPOCARIUM – ÓCEANÁRIUM-ba kapott belépőjegyet.

Gratulálunk Máténak és a jövőben hasonló szép sikereket kívánunk!

Csizmadia Béláné

 

Friss hírek

Családi nap

Családi nap a Weöres suliban

2024. május 11. (szombat)

részletek

 
Gyógynövényes nap a Weöresben

Április 24. szerdán iskolánkban a Fenntarthatósági Hét egyik programja a „Gyógynövényes nap a Weöresben”. Minden tanulónk lehetőséget kap ezen a napon, hogy jobban megismerje interaktív módon a  gyógy- illetve fűszernövényeket és azok felhasználását.

bővebben

 

Elérhetőség

Cím: 6723 Szeged, Űrhajós utca 4.
Tel.: 06-62-548-968

Nyitvatartás
7:00 - 18:00

Alapítvány

Köszönettel fogadunk minden támogatást.

Szeged Tarjánvárosi IV. Számú Általános Iskola Tanulóiért Alapítvány

Számlaszáma: 57400217-10118256

Adószáma: 18456183-1-06

 

Ökoiskola

 

 

Boldogságóra program

A Pénz7 hivatalos weboldala


Validation Icons