Címlap Hírek - események Kerékpártúrán a 4.b
Kerékpártúrán a 4.b

A 4.b osztály már hagyományként készült a nyárbúcsúztató, illetve az őszköszöntő kerékpártúrára. A szervezés már a tanév végén megtörtént, így szeptember 10-én, szombaton 8.30 órakor indult a szülőkből, gyerekekből álló csapat az iskola elől. Egy apuka biztonságképpen autóval kísérte a kerékpárosokat. Tápén komppal mentünk át a Tiszán, majd 3 km után 500 m-en gyorsasági versenyt rendeztünk külön a lányoknak és külön a fiúk részére.

 

Helyezések:

lányoknál: fiúknál:

1. helyezett Marosvári Fanni Varga Levente
2. helyezett Dömötör Viktória Polyák Valentin
3. helyezett Hegedűs Krisztina Bálint krisztián

Persze nem is a helyezés volt a lényeg, hanem, hogy egy biztonságos szakaszon mindenki igazán úgy tekerhetett, amilyen gyorsan csak bírt. Tovább haladva Maroslele felé egy árnyékos helyen az ügyességi verseny következett. Bójákat kellett kerülgetni, majd egy keskeny kis sávon kellett egyenesen haladni, ráadásul itt az ügyesség mellett a gyorsaság is számított.

Helyezések:

lányoknál: fiúknál:

1. helyezett Belle Szilvia Polyák Valentin
2. helyezett Marosvári Fanni Varga Levente - Tóth Ádám
3. helyezett Hegedűs Vivien

Ezután egy hosszabb kerekezés következett. Átmentünk az új autópálya felett, majd Batida mellett vízi madarakban – kis kócsag, szürke gém- gyönyörködhettünk. Utunk Algyő felé vezetett, ahol egy játszótéren megpihentünk és következett a KRESZ-TESZT. Lányok, fiúk itt együtt mérhették össze tudásukat.

Helyezések:

1. helyezett Bálint Krisztián
2. helyezett Tóth Ádám
3. helyezett Bátori Máté

A 47-es úton áthaladva, újra szántóföldek mellett haladtunk, majd az új autópálya alatt mentünk át. Az utolsó pihenő egy strucc farmnál volt, ahol 4 struccot figyelhettünk meg. 43 km megtétele után egy kicsit elfáradva, de kellemes élményekkel gazdagodva érkeztünk az iskolához 16.00 órára.

Köszönjük a kísérő szülőknek, hogy ebben a gyönyörű időben eljöttek velünk, hiszen nélkülük ez a kirándulás nem valósulhatott volna meg.

Csizmadia Béláné
osztályfőnök

 

 

Friss hírek

Családi nap

Családi nap a Weöres suliban

2024. május 11. (szombat)

részletek

 
Gyógynövényes nap a Weöresben

Április 24. szerdán iskolánkban a Fenntarthatósági Hét egyik programja a „Gyógynövényes nap a Weöresben”. Minden tanulónk lehetőséget kap ezen a napon, hogy jobban megismerje interaktív módon a  gyógy- illetve fűszernövényeket és azok felhasználását.

bővebben

 

Elérhetőség

Cím: 6723 Szeged, Űrhajós utca 4.
Tel.: 06-62-548-968

Nyitvatartás
7:00 - 18:00

Alapítvány

Köszönettel fogadunk minden támogatást.

Szeged Tarjánvárosi IV. Számú Általános Iskola Tanulóiért Alapítvány

Számlaszáma: 57400217-10118256

Adószáma: 18456183-1-06

 

Ökoiskola

 

 

Boldogságóra program

A Pénz7 hivatalos weboldala


Validation Icons