Címlap Hírek - események Idegenek szavak és rémisztő alakok az iskolában
Idegenek szavak és rémisztő alakok az iskolában

November 7. és 9. között szerveztük idegen nyelvi hetünket. Hetedikén (hétfőn) a hetedik és nyolcadikos angolosok fitogtatták meg tudásukat: kulturális versenyben mérhették meg műveltségüket.

A két, 13+1 kérdésből álló Totó, mely Angliáról és Amerikáról szólt nem bizonyult túl nehéznek, de voltak azért akik többet tévesztettek. A verseny eredményhirdetése előtt egy londoni képes bemutatót láthattak a gyerekek, amely képek az idei 1 hetes iskolai tanulmányi kiránduláson készültek.

Kedden a németesek kaptak teret. Játékok és vidám dalok segítségével töltötték el a délutánt a német nyelv társaságával.

Az idegen nyelvi hét fináléja a Halloween-party volt, ahol az ötödik és hatodik osztályosok közül többen ijesztő jelmezekben jöttek el. 4 fős csapatok versengtek egymás ellen, különböző versenyek és játékos feladatok alatt megmutathatták gyorsaságukat és ügyességüket. A feladatok között szerepeltek régi jó játékok, mint például a múmia készítés, és szókereső, de voltak újdonságok is, melyek néha feladták a leckét.

Természetesen mindhárom nap nyereményeket kaptak a legjobbak, csokit, cukrot, de könyvjutalmat is osztottunk a legügyesebbeknek. Minden résztvevő jól érezte magát, jövőre pedig újra vetélkedünk.

Csizmadia Péter

 

Friss hírek

Családi nap

Családi nap a Weöres suliban

2024. május 11. (szombat)

részletek

 
Gyógynövényes nap a Weöresben

Április 24. szerdán iskolánkban a Fenntarthatósági Hét egyik programja a „Gyógynövényes nap a Weöresben”. Minden tanulónk lehetőséget kap ezen a napon, hogy jobban megismerje interaktív módon a  gyógy- illetve fűszernövényeket és azok felhasználását.

bővebben

 

Elérhetőség

Cím: 6723 Szeged, Űrhajós utca 4.
Tel.: 06-62-548-968

Nyitvatartás
7:00 - 18:00

Alapítvány

Köszönettel fogadunk minden támogatást.

Szeged Tarjánvárosi IV. Számú Általános Iskola Tanulóiért Alapítvány

Számlaszáma: 57400217-10118256

Adószáma: 18456183-1-06

 

Ökoiskola

 

 

Boldogságóra program

A Pénz7 hivatalos weboldala


Validation Icons