Címlap Diákönkormányzat Mikulás diszkó
Mikulás diszkó

Hagyományokhoz híven Mikuláshoz kötődően megrendeztük téli suli diszkónkat. A hat órás kapunyitás előtt már fél órával korábban jöttek a leglelkesebb gyerekek, de a kapunyitáskor már közel kilencvenen sorakoztak az ajtó előtt. Negyedik osztálytól nyolcadikig mindenki képviseltette magát, és aki eljött jól is szórakozott.

Negyed hét felé a Mikulás is megjelent a gyerekek nagy örömére, és szaloncukrot osztogatott közöttük. Volt aki verssel és volt aki tánctudásával akarta lenyűgözni őt. A Mikulás távoztával tovább folytatódott a buli fergeteges hangulatban, melyet füstgép és lézer show is színesített. A DJ jó hangulatot varázsolt a mai napi slágerekkel és trendi zenékkel. A másfél órás diszkó alatt mindenki megizzadt a sok tánctól. A tanárok segítségével minden zökkenőmentesen lezajlott, és nagyon jól érezte magát mindenki, aki eljött.

Csizmadia Péter
DÖK segítő

 

Friss hírek

Az e-napló elérhető a http://ejgweores.e-naplo.hu/index2.htm oldalon az e-Ellenőrzőkönyv menüpontban. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10).

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Vilmos
Holnap: János, Pál


Hoppá, elkezdődött a nyári szünet!
Validation Icons