Címlap Diákönkormányzat TKB azaz Tavasz Köszöntő Buli
TKB azaz Tavasz Köszöntő Buli

Március 9-én rendeztük tavaszi suli diszkónkat. Közel 70 gyerek jött el, és táncolt a dizsiben. A DJ fergeteges hangulatot varázsolt a tánctérre jó zenékkel, lézershow-val és füstgéppel és alig jutott levegőhöz a sok számkéréstől.

A két órás diszkó alatt mindenki megizzadt a sok tánctól, de olcsó büfével gondoskodtunk azok számára, akik megszomjaztak vagy megéheztek egy kis csemegére. A tanárok segítségével minden zökkenőmentesen lezajlott, és nagyon jól érezte magát mindenki.

 

Csizmadia Péter
DÖK segítő, szervező

 

Friss hírek

Az e-napló elérhető a http://ejgweores.e-naplo.hu/index2.htm oldalon az e-Ellenőrzőkönyv menüpontban. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10).

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Vilmos
Holnap: János, Pál


Hoppá, elkezdődött a nyári szünet!
Validation Icons