Címlap Diákönkormányzat Papírgyűjtés
Papírgyűjtés

2012. március 30-án megszerveztük tavaszi papírgyűjtésünk. Az időjárás nem nagyon kedvezett, mert reggel szakadó esőre ébredtünk. Szerencsére 7 órára elállt, és zökkenőmentesen elkezdhettük a mérést. Az első konténert már fél 12-kor cserélni kellett, végül pedig közel három konténert tettünk tele papírral.

A nap folyamán a szél nem segítette a munkánkat, többször kavarta ki a konténerből a papírt. De a gyerekek szorgosan összeszedték az udvarról, és a papírgyűjtés végén tisztább is lett a környék, mint volt. A gyerekek nagyon lelkesen gyűjtötték a papírt a környékből, biciklivel, bevásárló kocsikkal és táskákkal érkeztek. Persze többen otthonról hozták a már felhalmozott mennyiséget, és a szülők autóval, furgonnal segítettek elhozni a papírt. A versenyt végül az 5a. osztály nyerte, ezúttal is külön gratulálunk nekik. De szép eredményt ért el a többi osztály is, többen egy tonna feletti papírmennyiséget hoztak. Az elsők mind alsó és felső tagozaton tortát kapnak.

Az őszi papírszüretig jó gyűjtést kívánunk.

Az első három helyezett osztály:

Alsó tagozat:
I. 3.a 83,5 kg/fő (2004 kg)
II. 3.b 56 kg/fő (1346 kg)
III. 4.b 55,6 kg/fő (1392 kg)

Felső tagozat:
I. 5.a 308,5 kg/fő (7713 kg)
II. 5.b 35,2 kg/fő (950 kg)
III. 6.a 32,6 kg/fő (718 kg)

 

Friss hírek

Az e-napló elérhető a http://ejgweores.e-naplo.hu/index2.htm oldalon az e-Ellenőrzőkönyv menüpontban. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10).

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Vilmos
Holnap: János, Pál


Hoppá, elkezdődött a nyári szünet!
Validation Icons