Címlap Diákönkormányzat Őszi papírgyűjtés
Őszi papírgyűjtés

Október 12-én megszerveztük őszi papírgyűjtésünk. A tároló konténerek és a 200 kilót is mérő mérlegek pontosan megérkeztek reggel, így 7 órakor kezdtük is a mérlegelést.

Délelőtt a gyerekek levitték az osztálytermekben gyűjtött papírt, és a szülők és rokonok is szép számmal érkeztek. Valaki biciklivel, valaki autóval, de akadt aki furgonnal. A délelőtti lelkesedés délután se lankadt. Voltak olyan gyerekek, akik lépcsőházakból gyűjtötték a papírt, és a szomszédoktól, lépcsőházban lakóktól is begyűjtötték a fölös papírt. Végül két konténert sikerült teljesen megtölteni papírral. Délután 4 órakor zártuk a mérlegelést, és kiderült melyik osztály volt a legeredményesebb. A verseny legjobbjai:

Alsó tagozat
1. helyezett: 4.a 2102 kg
2. helyezett: 4.b 1650 kg
3. helyezett: 2.b 1517 kg

Felső tagozat
1. helyezett: 6.a 3618 kg
2. helyezett: 5.b 1135 kg
3. helyezett: 5.a 738 kg

Az tavaszi papírszüretig jó gyűjtést kívánunk.

Csizmadia Péter
DÖK segítő

 

Friss hírek

Sok szeretettel várjuk a játékos iskolaelőkészítő foglalkozásokra a leendő elsős gyerekeket és szüleiket keddi napokon 16 órától 16:45-ig:

  • január 9.
  • január 23.
  • február 6.
  • február 20.
  • március 6.
  • március 20.
  • április 10.

 

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Zelma, Rajmund
Holnap: Timót


144 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons