Címlap Diákönkormányzat Papírgyűjtés
Papírgyűjtés
Írta: Csizmadia Péter   

2013. március 22-én megszerveztük tavaszi papírgyűjtésünk. Tavasz ellenére igazi télies időben kezdődött a mérlegelés, ugyanis hóesés és szél nehezítette a munkánkat.

A tároló konténerek és a mérlegek pontosan megérkeztek reggel, így 7 órakor kezdtük is a mérlegelést. A hóesés ellenére sorra érkeztek az autók, és hozták a papírt. Délutánra előkerültek az osztálytermekben már korábban összegyűjtött újságok, régi könyvek, és mivel a nap is kisütött, többen gyűjtögető körútra indultak a környéken. Becsöngetve a közeli lépcsőházakba segítettek a lakástulajdonosoknak megszabadulni a felesleges papírhulladéktól. Délután 4 órakor zártuk a mérlegelést, mikorra majdnem két konténert sikerült teljesen megtölteni papírral. A jutalom tortákat már két nappal később átvehették az osztályok, és nagy örömmel falták a marcipános csokitortát. :)

A verseny legjobbjai:

Alsó tagozat
1. helyezett: 4.a (1645 kg)
2. helyezett: 4.b (1010 kg)
3. helyezett: 1.a (624 kg)

Felső tagozat
1. helyezett: 6.a (2669 kg)
2. helyezett: 5.b (825 kg)
3. helyezett: 6.b (417 kg)

 

Friss hírek

Sok szeretettel várjuk a játékos iskolaelőkészítő foglalkozásokra a leendő elsős gyerekeket és szüleiket keddi napokon 16 órától 16:45-ig:

  • január 9.
  • január 23.
  • február 6.
  • február 20.
  • március 6.
  • március 20.
  • április 10.

 

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Zelma, Rajmund
Holnap: Timót


144 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons