Címlap Diákönkormányzat Papírgyűjtés
Papírgyűjtés

2013. október 11-én eljött az ideje, hogy kiürítsük a kazánházat, a tárolót a nyáron felhalmozott papírhulladéktól, így megszerveztük őszi papírgyűjtésünk. Az előző napi eső ellenére napos idő köszöntött minket, a nap is ránk mosolygott, hogy teszünk valamit Földünkért, az újrahasznosításért.

Az első autó már háromnegyed hétkor befutott, mivel még munka előtt le akarták adni a gyűjtött papírjukat. A konténerek és a mérlegek megérkeztével el is kezdődött a munka, és csak gyűlt és gyűlt az első konténer. Volt, aki csak egy szatyorral, de volt, aki kis furgonnal hozta a papírt. Délben megnyitottuk a második konténert, mivel az első már megtelt. Iskola után többen összefogva járták a környéket papírt keresve, de volt olyan bátor is, aki a szelektív kukából adogatta ki a papírt. Mindennek meglett az eredménye, hiszen felső tagozaton nagyon szoros befutó lett. Az első 3 helyezett között csak egy autónyi papír döntött, és ez motiválhat mindenkit, hogy tavaszra egy kicsivel többet gyűjtsön, és hogy ők kapják a finom tortát!

 

Eredmények

alsó tagozat
1. hely: 2.a (1291,5 kg)
2. hely: 1.b (546 kg)
3. hely: 3.a (500 kg)

felső tagozat
1. hely: 5.a (1804 kg)
2. hely: 7.a (1618,5 kg)
3. hely: 5.b (1580 kg)

Csizmadia Péter
DÖK segítő

 

 

Friss hírek

Az iskola pedagógusai fogadóórát tartanak október 24-én, kedden 16:30-tól.

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Salamon
Holnap: Blanka, Bianka


235 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons