Címlap
Nagycsoportos óvodásoknak szóló programjaink Nyomtatás

Október 11. (kedd) 17 óra
Őszi kavalkád (játékos iskolabejárás)
Vendégünk a Csiga duó.

November 15. (kedd) 17 óra
Falevélparti: drámajáték foglalkozás az iskola drámapedagógusa és a jövendő tanító nénik vezetésével a gyerekeknek.
Szülők Akadémiája: "De nehéz az iskolatáska..." (az iskolaérettség pszichológiai szempontból, hogyan segíthetik a szülők az iskolai beilleszkedést?)
Előadó: Bagó Ildikó pszichológus

December 13. (kedd) 17 óra
Luca nap (kézműves foglalkozás óvodásoknak)

Január 17. (kedd) 17 óra
Pokemon Go! Játékos sportfoglalkozás

Február 7. (kedd) 8.00-9.45 óra
Nyílt tanítási órák

Február 7-től április 11-ig
Iránytű: túra az iskolában (heti egy alkalommal a leendő első osztályos tanító nénik játékos iskolaelőkészítő foglalkozásokra várják az érdeklődő nagycsoportos óvodásokat a szüleikkel együtt)

 

 

 

Friss hírek

Sok szeretettel várjuk a játékos iskolaelőkészítő foglalkozásokra a leendő elsős gyerekeket és szüleiket keddi napokon 16 órától 16:45-ig:

  • január 9.
  • január 23.
  • február 6.
  • február 20.
  • március 6.
  • március 20.
  • április 10.

 

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Zelma, Rajmund
Holnap: Timót


144 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons