Címlap Ovisoknak Tanító nénik
Tanító nénik 2017 PDF Nyomtatás E-mail

A 2017-ben induló 1. osztályosokat Csicsainé Csernák Brigitta, Borka Istvánné és Sallainé Hevesi Magdolna tanító nénik várják, akik évek óta tanítják a gyerekeket elsőtől negyedik osztályig. Az olvasást mindketten a hagyományos hangoztató-elemző-szótagoló módszerrel tanítják.

Sok szeretettel várjuk új elsőseinket!

 

Friss hírek

Az e-napló elérhető a http://ejgweores.e-naplo.hu/index2.htm oldalon az e-Ellenőrzőkönyv menüpontban. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10).

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Vilmos
Holnap: János, Pál


Hoppá, elkezdődött a nyári szünet!
Validation Icons