Címlap Hírek Alsós versmondó verseny
Alsós versmondó verseny

Az iskolai szavalóversenyen nagy örömmel vettek részt az alsós gyerekek. A zsűrit nehéz döntés elé állították, amikor választani kellett, hogy kik kapjanak helyezést.

Idén ők lettek a helyezettek:

1-2. osztályosok
1. Lovász Bence 1.b (Kaszainé Weigert Ágnes)
2. Kiss Márk 2.a (Varga Rita)
3. Panyor Dóra 1.a (Vitális Imréné)

3-4. osztályosok:
1. Samu Ádám 4.a (Sallainé Hevesi Magdolna)
2. Vízhányó Balázs 4.b (Csicsainé Csernák Brigitta)
3. Rácz Bence 3.b (Mihályné Fundák Erika)

Gratulálunk minden résztvevőnek! A Kistérségi szavalóversenyen az 1-2. helyezettek képviselhetik iskolánkat. 
Köszönjük a felkészítést a pedagógusoknak és a szülőknek!

Varga Rita, Tóth Ágnes
szervezők

 

Friss hírek

Az iskola pedagógusai fogadóórát tartanak október 24-én, kedden 16:30-tól.

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Salamon
Holnap: Blanka, Bianka


235 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons