Címlap Hírek Alapítványi bál
Alapítványi bál

Február 24-én a Weöres Sándor Általános Iskola tantestülete és szülői közössége Alapítványi bált rendezett. A bált a hagyományoknak megfelelően a nyolcadikosok keringője nyitotta. A táncot Vujcsin Eszter tanította be.

A több, mint 200 vendéget Dobos János igazgató köszöntötte. Örömét fejezte ki, hogy sokan tartották fontosnak, hogy ilyen módon is támogassák gyermekeik iskoláját, majd megköszönte azok munkáját, akik az estet előkészítették.

A tombolahúzás után hajnali 1-ig tartó bál közönségének szórakoztatásáról a Green6 zenekar, a vacsoráról a Diófa Vendéglő csapata gondoskodott.

 

Friss hírek

Az e-napló elérhető a http://ejgweores.e-naplo.hu/index2.htm oldalon az e-Ellenőrzőkönyv menüpontban. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10).

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Vilmos
Holnap: János, Pál


Hoppá, elkezdődött a nyári szünet!
Validation Icons