Címlap Diákönkormányzat Diák képviselők
Diák képviselők | Nyomtatás |

Az iskola diák képviselői a 2012/2013-as tanévben:

Osztályok Diák képviselők
4.a Szabó Réka, Makra Sarolta
4.b Vásárhelyi Kitti, Kabók Nadine
5.a Balázs Viola, Horváth Martin
5.b Bátori Máté, Ottlik Laura
6.a Bolváry Csenge, Godó Viktória, Lele Noémi
6.b Ility Nóra, Belle Mariann
7.a El Idrissi Aadil, Magyar Molli
7.b Kispál Zoltán, Tóth Nikolett
8.a Mihály Petra, Jenei Ákos
8.b Kovács Mónika, Győrfi Mercédesz

A dikönkormányzat munkáját segítő tanár Csizmadia Péter.

 

Friss hírek

Az iskola pedagógusai fogadóórát tartanak október 24-én, kedden 16:30-tól.

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Salamon
Holnap: Blanka, Bianka


235 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons