Címlap Hírek Reál nap
Reál nap

Április 27-én rendeztük meg az iskolánkban a reál napot. A programsorozat a fenntarthatóság hete kapcsán egy érdekes természetvédelmi előadással kezdődött, amit Ábrahám Krisztián a Kiskunsági Nemzeti Park túravezetője tartott. A 7-8. osztályos tanulók már több hete készültek a napra. A fiatalabb tanulóinknak mutatták be a különböző érdekes fizikai- kémiai kísérleteket. Több asztal megközelíthetetlen volt az óriási érdeklődés miatt. A programmal párhuzamosan a gyerekek régi és modern kori logikai játékokat próbálhattak ki. Ezeket a játékokat részben a tanulóink, részben tanáraink gyűjtőmunkájának köszönhetjük. Minden gyerek próbára tehette magát, és sok-sok tapasztalattal gazdagodott.

Kinga és Mónika néni

weoresszeged's 20170427kiserletezodelutan album on Photobucket
 

Friss hírek

Az e-napló elérhető a http://ejgweores.e-naplo.hu/index2.htm oldalon az e-Ellenőrzőkönyv menüpontban. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10).

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Vilmos
Holnap: János, Pál


Hoppá, elkezdődött a nyári szünet!
Validation Icons