Címlap Hírek Halloween
Halloween

Évek óta nagy népszerűségnek örvendenek az iskolai nyelvi hét eseményei. Ezek közül a legnépszerűbb a Halloween-party. Így volt ez most is.  Diákjaink izgatottan várták, készítették jelmezeiket, sminkjeiket. A csapatalakítás után kezdődött a móka. A Halloween-ról való ismereteiket egy kvíz megoldásakor bizonyították. Seprűn táncolt a boszi, betekerték a múmiákat. A népszerű Activity során mutogatva, rajzolva, szavakkal próbálták az ünnephez kapcsolódó kifejezéseket csapattársaiknak közvetíteni. És azok a "szörnyű " plakátok!. Közösen tervezték, rajzolták. Végül az udvaron megkeresték a fekete macskák hátán levő cukorkákat. Az eredményhirdetést izgalommal várták és mindenki örült a nyereménynek.

Jövő újra találkozunk.

Kiss Ildikó, Lánginé Lengyel Anikó, Csontos Erzsébet

 

Friss hírek

Az iskola pedagógusai fogadóórát tartanak december 18-án, hétfőn 17 órától. 
Előtte 16.30-tól betlehemes játékot mutatnak be az ötödik osztályosok az iskola előtti téren.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Lázár, Olimpia
Holnap: Auguszta


181 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons