Címlap Hírek Halloween
Halloween

Évek óta nagy népszerűségnek örvendenek az iskolai nyelvi hét eseményei. Ezek közül a legnépszerűbb a Halloween-party. Így volt ez most is.  Diákjaink izgatottan várták, készítették jelmezeiket, sminkjeiket. A csapatalakítás után kezdődött a móka. A Halloween-ról való ismereteiket egy kvíz megoldásakor bizonyították. Seprűn táncolt a boszi, betekerték a múmiákat. A népszerű Activity során mutogatva, rajzolva, szavakkal próbálták az ünnephez kapcsolódó kifejezéseket csapattársaiknak közvetíteni. És azok a "szörnyű " plakátok!. Közösen tervezték, rajzolták. Végül az udvaron megkeresték a fekete macskák hátán levő cukorkákat. Az eredményhirdetést izgalommal várták és mindenki örült a nyereménynek.

Jövő újra találkozunk.

Kiss Ildikó, Lánginé Lengyel Anikó, Csontos Erzsébet

 

Friss hírek

Kedves Szülők!
Az általános iskolai beiratkozás kijelölt időpontjai:
2018. április 12. (csütörtök) 8.00-19.00
2018. április 13. (péntek) 8.00-18.00

Mihályné Fubdák Erika néni és Sándorné Motika Gabi néni szeretettel várják az új elsősöket.
További részletes és fontos tudnivalókért kérjük kattintson ide.

 

Sok szeretettel várjuk a játékos iskolaelőkészítő foglalkozásokra a leendő elsős gyerekeket és szüleiket keddi napokon 16 órától 16:45-ig:

  • január 9.
  • január 23.
  • február 6.
  • február 20.
  • március 6.
  • március 20.
  • április 10.

 

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Örömmel vesszük, ha személyi jövedelemadója egy százalékával A Szeged Tarjánvárosi IV. Számú Általános Iskola Tanulóiért Alapítványt támogatja!
Adószám: 18456183–1–06. Felajánlásával az iskolai programok megvalósítását segítheti.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

Névnapok

Ma: Klaudia, Tubs, Jessica
Holnap: Benedek


88 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons