Címlap Hírek Alapítványi bál
Alapítványi bál

Hagyja, hogy elvarázsoljuk…
…a Weöres Sándor Általános Iskola alapítványi bálján.
A talpalávalót a RáczBand szolgáltatja.
Időpont: 2018. február 23., 18.30
Helyszín: az iskola tornaterme

Menü:
A) Gödöllői töltött csirkecomb kemencében sütve pecsenyelével
Dubarry pulykamell füstölt sajttal, pirított mandulával
Petrezselymes burgonya, rizi-bizi
Csemege uborka, káposztasaláta

B) Baconba göngyölt szűzérme illatos erdei gombával tálalva
Hosszan pácolt fokhagymás sertéstarja parasztos raguval (szalonna, hagyma, kolbász illatos elegye)
Petrezselymes burgonya, rizi-bizi
Csemege uborka, káposztasaláta

C) Rántott camembert sajt áfonya öntettel
Zöldséges rétes szeletek sajtmártással
Zöldségfasírt, rizi-bizi

Desszert: Szabolcsi almás palacsinta karamell öntettel

Vacsorajegy ára: 3500 Ft
Vacsora nélküli belépő ára: 1500 Ft
Támogatójegy ára: 500 Ft
Belépő kapható az igazgatóhelyettesi irodában.

 

Friss hírek

Az iskolai etika órát, vagy az ehelyett választható az egyházi jogi személy által szervezett hit- és erkölcstan órát kell megszervezni.

Az újonnan belépő első osztályos tanulók szüleinek nyilatkozniuk kell, hogy gyermekük az állami általános iskola által szervezett etika órán kíván-e részt venni, ha nem akkor melyik egyház által szervezett hit- és erkölcstan órát választja. A többi évfolyamon az esetleges változtatásról lehet nyilatkozni május 20-ig.

A döntés segítése érdekében Weöres Sándor Általános Iskola 2018. március 5-én (hétfőn) 16.00-tól lehetőséget biztosít az iskolánkban hitoktatási igényüket eddig jelző egyházaknak (Magyar Katolikus Egyház, Magyarországi Református Egyház, Magyarországi Baptista Egyház, HIT Gyülekezet), hogy tájékoztatást adjanak a szülőknek arról, hogy igény esetén a hit- és erkölcstan oktatást milyen módon szervezi meg.

 

Az iskola Alapítványa és Szülői közössége jótékonysági Alapítványi Bált rendez február 23-én 18:30 órai kezdettel az iskola tornatermében. A belépő vacsorával 3500 Ft, vacsora nélkül 1500 Ft. Támogatójegy 500 Ft. Műsor, vacsora, élőzene, tombola. A nyitótáncot a nyolcadikos diákok mutatják be. Tombolajegyek 200 Ft-ért elővételben is vásárolhatók az iskolában. Szeretettel várjuk kikapcsolódni vágyó vendégeinket!

 

Sok szeretettel várjuk a játékos iskolaelőkészítő foglalkozásokra a leendő elsős gyerekeket és szüleiket keddi napokon 16 órától 16:45-ig:

  • január 9.
  • január 23.
  • február 6.
  • február 20.
  • március 6.
  • március 20.
  • április 10.

 

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

Névnapok

Ma: Aladár, Álmos
Holnap: Eleonóra


116 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons