Címlap Hírek
Hírek
Ovis tanfolyam

Az érdeklődő ovisok számára tartott Lego robot tanfolyam nagy sikernek örvend a részt vevő gyerekek körében. Külön kihívás, hogy a robot tényleg azt csinálja, amit a gyerekek szeretnének. Az angol és a Lego robot tanfolyam minden kedden 16 órakor kezdődik és utólag is lehet hozzá csatlakozni.

Bővebben...
 
Szüreti vigadalom ovisoknak

Október 12-én szüreti vigadalomra vártuk az óvodásokat. A dallal, tánccal együtt járt a vidám eszem-iszom is - és a városnéző kisvonatozás.

Bővebben...
 
Mesemondó verseny

Az október 18-án tartott alsós mesemondó versenyen minden versenyző és érdeklődő kellemes délutánt töltött a mesék birodalmában. Először az 1-2. osztályosok, majd a 3-4. osztályosok meséltek. Megtudtuk többek közt, hogy az állatok hogyan választottak királyt, ki a legfélelmetesebb, hová költözött a béka és sok más érdekes dolgot.

Bővebben...
 
Családi nap

Szeptember utolsó szombatján a szülők aktív segítségével kicsiket és nagyokat, gyerekeket és felnőtteket is megmozgató családi napot tartottunk az iskolában. A programban szerepelt többek közt néptáncbemutató (Szeged Táncegyüttes), harcművészeti bemutató (kendo), bűnmegelőzési bemutató, ugrálóvár, arcfestés, őszi díszek készítése, motoros szimulátor, különféle sportversenyek, muffin szépségverseny, tombola. A napot a Peter és Pan zenekar zárta családi műsorával.

Bővebben...
 
Ballagás, évzáró

Június 17-én ballagási és évzáró ünnepségen búcsúztak el a nyolcadik osztályosok az iskolától. Az ünnepi műsorban a hetedikes gyerekek és az iskola közössége búcsúzott el a nyolcadikosoktól. Weöres plakettet kapott Szabó Réka (8.a) és Patyi Izabella (8.b), a Pro Bono Publico díjat pedig Kabok Nadine (8.b) kapta.

Bővebben...
 
LEGO kiállítás

Június 13-án az iskola 42 fős csoportja vett részt egy felejthetetlen kiránduláson Budapesten a Tropicarium-ban és a LEGO kiállításon.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 69

Friss hírek

 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Jenő
Holnap: Erzsébet


210 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons