Címlap Hírek
Hírek
Adventi gyűjtés

Adni mindig öröm, E gondolat jegyében iskolánk csatlakozott a Tátra téri plébánia tartós élelmiszer gyűjtő akciójához. Sokan kapcsolódtak be az ajándékozásba. 

Bővebben...
 
Halloween

Évek óta nagy népszerűségnek örvendenek az iskolai nyelvi hét eseményei. Ezek közül a legnépszerűbb a Halloween-party. Így volt ez most is. 

Bővebben...
 
Sulibejárás

November harmadik hetében négy óvoda nagycsoportosai látogattak el hozzánk iskolabejárásra. A kalandos utazásuk során leküzdötték az akadályokat és eljutottak a hercegnőhöz. Menet közben bekukkantottak az első osztályosokhoz is, akikkel együtt énekeltek és azt is kipróbálhatták, milyen valójában az iskolapadban ülni.

Bővebben...
 
Ovis tanfolyam

Az érdeklődő ovisok számára tartott Lego robot tanfolyam nagy sikernek örvend a részt vevő gyerekek körében. Külön kihívás, hogy a robot tényleg azt csinálja, amit a gyerekek szeretnének. Az angol és a Lego robot tanfolyam minden kedden 16 órakor kezdődik és utólag is lehet hozzá csatlakozni.

Bővebben...
 
Szüreti vigadalom ovisoknak

Október 12-én szüreti vigadalomra vártuk az óvodásokat. A dallal, tánccal együtt járt a vidám eszem-iszom is - és a városnéző kisvonatozás.

Bővebben...
 
Mesemondó verseny

Az október 18-án tartott alsós mesemondó versenyen minden versenyző és érdeklődő kellemes délutánt töltött a mesék birodalmában. Először az 1-2. osztályosok, majd a 3-4. osztályosok meséltek. Megtudtuk többek közt, hogy az állatok hogyan választottak királyt, ki a legfélelmetesebb, hová költözött a béka és sok más érdekes dolgot.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 70

Friss hírek

Sok szeretettel várjuk a játékos iskolaelőkészítő foglalkozásokra a leendő elsős gyerekeket és szüleiket keddi napokon 16 órától 16:45-ig:

  • január 9.
  • január 23.
  • február 6.
  • február 20.
  • március 6.
  • március 20.
  • április 10.

 

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Zelma, Rajmund
Holnap: Timót


144 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons