Címlap Hírek
Hírek
Mozdulj! a napköziben

Szeptember 30-án a napközisek a Mozdulj! program keretében a város több helyszínére látogattak.

Bővebben...
 
Ballagás, évzáró

Június 17-én ballagási és évzáró ünnepségen búcsúztak el a nyolcadik osztályosok az iskolától. Az ünnepi műsorban közreműködtek harmadikos és hetedikes gyerekek. Weöres plakettet kapott Kis Dóra (8.b), a Pro Bono Publico díjat pedig Balázs Viola (8.a) kapta.

Bővebben...
 
5.b családi nap

Az 5.b osztály június 11-én szombaton családi nappal zárta a tanévet. A gyerekek önfeledten játszottak, a sláger a trambulin volt. A paprikáskrumpli hozzávalóinak előkészítése az anyukák, a főzés viszont az apukák feladata volt. A főszakács Szabolcs édesapja volt. Miközben a bográcsban rotyogott az ebéd, kellemes társalgás zajlott, amire olyan ritkán van a szülőknek lehetősége. Köszönjük a kellemes napot Nati szüleinek!

Bővebben...
 
Honvédségi bemutató

Június 9-én a 4.b-vel Hódmezővásárhelyre, a laktanyába tettünk látogatást. Nyílt napot tartottak a honvédségnél. Megismerkedtünk a különféle katonai járművekkel, fegyverekkel. Íjászkodtunk, lovagoltunk, paint ball-lal célba lőttünk. Harci bemutatón vettünk részt. Ezt a tartalmas délelőttöt egy fagyival zártuk.

Bővebben...
 
Erdei iskola

Az ötödik osztályos tanulók május utolsó hetén erdei iskolai programon vettek részt, melyet az iskolánk alapítványa támogatott. Kerékpárral tettük meg az utat Mórahalomig. A kerékpártúrára már több hete készültünk tanítási órákon. Felelevenítettük a kerékpáros közlekedés szabályait, gyakoroltuk a helyes egymást követő haladást.

Bővebben...
 
Napközis vetélkedő

Június 3-án a napköziben aszfaltrajzversenyt és sportvetélkedőt rendeztünk. Az időjárás a kegyeibe fogadott, mert rövid zápor után elállt az eső. Teri néni rövid, hangulatos verseket hozott a gyerekeknek, hogy témát adjon a "kis művészeknek." A legtöbb rajz a nyarat idézte, amelyeken vidám pillangók röpködtek, színes virágok pompáztak, hullámzó vízen ringott a hajó.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 68

Friss hírek

Az e-napló elérhető a http://ejgweores.e-naplo.hu/index2.htm oldalon az e-Ellenőrzőkönyv menüpontban. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10).

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Vilmos
Holnap: János, Pál


Hoppá, elkezdődött a nyári szünet!
Validation Icons