Címlap Hírek
Hírek
Alapítványi bál

Február 24-én a Weöres Sándor Általános Iskola tantestülete és szülői közössége Alapítványi bált rendezett. A bált a hagyományoknak megfelelően a nyolcadikosok keringője nyitotta. A táncot Vujcsin Eszter tanította be.

Bővebben...
 
Alsós versmondó verseny

Az iskolai szavalóversenyen nagy örömmel vettek részt az alsós gyerekek. A zsűrit nehéz döntés elé állították, amikor választani kellett, hogy kik kapjanak helyezést.

Bővebben...
 
Karácsony

A téli szünet előtti utolsó napon ünnepelték a karácsonyt, mint a szeretet ünnepét az iskola diákjai. A színes műsorban elsőtől nyolcadikig szinte minden korosztály szerepelt az alkalmi tanári énekkarral együtt.

Bővebben...
 
Falevél-party

November 15-én a nagycsoportos ovisok az iskolában Falevél-party alkalmából látogatást tettek a Tölgyfatündérnél a születésnapján. Mindenki roppantul élvezte.

Bővebben...
 
Halloween

Lázas készülődés előzte meg iskolánkban a Halloween-partykat. Az ebédlőben a játékhoz illő dekoráció fogadta az 5. és 6. osztályosokat.

Bővebben...
 
Alsós mesemondó verseny

Október 26-án rendeztük meg az alsós mesemondó versenyt. Az első és második évfolyamosok kedves, bájos, vicces meséket mondtak. A harmadikos és negyedikes mesemondók komolyabb, hosszabb mesékkel, történetekkel készültek.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 70

Friss hírek

Sok szeretettel várjuk a játékos iskolaelőkészítő foglalkozásokra a leendő elsős gyerekeket és szüleiket keddi napokon 16 órától 16:45-ig:

  • január 9.
  • január 23.
  • február 6.
  • február 20.
  • március 6.
  • március 20.
  • április 10.

 

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Zelma, Rajmund
Holnap: Timót


144 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons