Címlap Hírek
Hírek
Falevél-party

November 15-én a nagycsoportos ovisok az iskolában Falevél-party alkalmából látogatást tettek a Tölgyfatündérnél a születésnapján. Mindenki roppantul élvezte.

Bővebben...
 
Halloween

Lázas készülődés előzte meg iskolánkban a Halloween-partykat. Az ebédlőben a játékhoz illő dekoráció fogadta az 5. és 6. osztályosokat.

Bővebben...
 
Alsós mesemondó verseny

Október 26-án rendeztük meg az alsós mesemondó versenyt. Az első és második évfolyamosok kedves, bájos, vicces meséket mondtak. A harmadikos és negyedikes mesemondók komolyabb, hosszabb mesékkel, történetekkel készültek.

Bővebben...
 
Pályaválasztási napok

A nyolcadikosok előtt nagy kérdés áll! Merre tovább? Hogy ezt megkönnyítsük, a 8.b osztállyal közösen elmentünk az Ifjúsági Házba, ahol Pályaválasztási Napokat, börzét tartottak.

Bővebben...
 
Szalonnasütés

Az 1.a osztályosok már nagyon várták, hogy ne essen az eső és végre elmehessenek a Tátra téri templom kertjébe szalonnasütésre. Nagy szeretettel fogadták őket, ahol tűzrakás után elkezdték sütögetni a szalonna-szeletkéket. Hú de jól esett kicsit hamuba sült finomság! Többen most vettek rész először ilyen programon.

Bővebben...
 
Őszi kavalkád

Kalandos iskolabejáráson jártak a nagycsoportos óvodások az iskolában. Csigák mutatták az utat, hogy megtalálják a különböző állomásokat, ahol matrica jutalmazta ügyességüket.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 69

Friss hírek

Az iskola pedagógusai fogadóórát tartanak október 24-én, kedden 16:30-tól.

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Salamon
Holnap: Blanka, Bianka


235 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons