Címlap Hírek
Hírek
Nyolcadikosok a Balatonnál

A nyolcadik osztályosok háromnapos kirándulásra a Balatonra mentek. Szállásuk a Vadvirág Kempingben volt, Balatonlelle közelében. Gondozott, szép partszakasz, barátságos faházak, homokos pályák fogadta őket.

Bővebben...
 
Paintball csata a 7.b-ben

A 7.b osztályosok idén osztálykirándulásra egy különlegességet terveztek. Egy kis csapatépítés, egy kis kaland, és főként egy nagy élmény! A paintball bár nem lányos sport, mégis mindenki nagyon várta, és május 27-én reggel 9-től el is kezdődött a felkészülés.

Bővebben...
 
Ópusztaszeren a 3.b

A 3.b-sek Ópusztaszeren voltak kirándulni, ahol először megnézték az árvízi fény- és hangjátékot, majd a Feszty-körképet.

Bővebben...
 
A 6.b Szarvason

A 6.b osztály Szarvasra kirándult, ahol a belvároson túl megnézték az arborétumot és meglátogatták a mini Magyarországot is.

Bővebben...
 
Versbazár

A Weöres7 első napján, ami idén is április 11-re, a költészet napjára esett, a Versbazár versíró pályázat eredményhirdetését tartottuk az egész iskola részvételével. A Versbazár idei témái a következők voltak: 1. Hol a boldogság mostanában? (Mi kell a boldogsághoz?) 2. Állatosdi (Versek képzeletbeli állatokról: szundimundi, ragacsos gazuár, tengeri vérdudu) 3. Szabad a pálya...

Bővebben...
 
Kísérletező délután

A Weöres7 reál napján iskolánkban a 7. és 8. osztályos diákok látványos fizikai és kémiai kísérleteket mutattak be fiatalabb iskolatársaik számára. A gyerekek több héten keresztül lelkiismeretesen készültek az eseményre. A program nagyon sikeres volt mind a felsősök, mind az alsósok körében.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 68

Friss hírek

Az e-napló elérhető a http://ejgweores.e-naplo.hu/index2.htm oldalon az e-Ellenőrzőkönyv menüpontban. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10).

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Vilmos
Holnap: János, Pál


Hoppá, elkezdődött a nyári szünet!
Validation Icons