Címlap Hírek
Hírek
Napközis vetélkedő

Június 3-án a napköziben aszfaltrajzversenyt és sportvetélkedőt rendeztünk. Az időjárás a kegyeibe fogadott, mert rövid zápor után elállt az eső. Teri néni rövid, hangulatos verseket hozott a gyerekeknek, hogy témát adjon a "kis művészeknek." A legtöbb rajz a nyarat idézte, amelyeken vidám pillangók röpködtek, színes virágok pompáztak, hullámzó vízen ringott a hajó.

Bővebben...
 
Nyolcadikosok a Balatonnál

A nyolcadik osztályosok háromnapos kirándulásra a Balatonra mentek. Szállásuk a Vadvirág Kempingben volt, Balatonlelle közelében. Gondozott, szép partszakasz, barátságos faházak, homokos pályák fogadta őket.

Bővebben...
 
Paintball csata a 7.b-ben

A 7.b osztályosok idén osztálykirándulásra egy különlegességet terveztek. Egy kis csapatépítés, egy kis kaland, és főként egy nagy élmény! A paintball bár nem lányos sport, mégis mindenki nagyon várta, és május 27-én reggel 9-től el is kezdődött a felkészülés.

Bővebben...
 
Ópusztaszeren a 3.b

A 3.b-sek Ópusztaszeren voltak kirándulni, ahol először megnézték az árvízi fény- és hangjátékot, majd a Feszty-körképet.

Bővebben...
 
A 6.b Szarvason

A 6.b osztály Szarvasra kirándult, ahol a belvároson túl megnézték az arborétumot és meglátogatták a mini Magyarországot is.

Bővebben...
 
Versbazár

A Weöres7 első napján, ami idén is április 11-re, a költészet napjára esett, a Versbazár versíró pályázat eredményhirdetését tartottuk az egész iskola részvételével. A Versbazár idei témái a következők voltak: 1. Hol a boldogság mostanában? (Mi kell a boldogsághoz?) 2. Állatosdi (Versek képzeletbeli állatokról: szundimundi, ragacsos gazuár, tengeri vérdudu) 3. Szabad a pálya...

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

6. oldal / 69

Friss hírek

Az iskola pedagógusai fogadóórát tartanak október 24-én, kedden 16:30-tól.

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Salamon
Holnap: Blanka, Bianka


235 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons