Címlap Hírek
Hírek
5.b családi nap

Az 5.b osztály június 11-én szombaton családi nappal zárta a tanévet. A gyerekek önfeledten játszottak, a sláger a trambulin volt. A paprikáskrumpli hozzávalóinak előkészítése az anyukák, a főzés viszont az apukák feladata volt. A főszakács Szabolcs édesapja volt. Miközben a bográcsban rotyogott az ebéd, kellemes társalgás zajlott, amire olyan ritkán van a szülőknek lehetősége. Köszönjük a kellemes napot Nati szüleinek!

Bővebben...
 
Honvédségi bemutató

Június 9-én a 4.b-vel Hódmezővásárhelyre, a laktanyába tettünk látogatást. Nyílt napot tartottak a honvédségnél. Megismerkedtünk a különféle katonai járművekkel, fegyverekkel. Íjászkodtunk, lovagoltunk, paint ball-lal célba lőttünk. Harci bemutatón vettünk részt. Ezt a tartalmas délelőttöt egy fagyival zártuk.

Bővebben...
 
Erdei iskola

Az ötödik osztályos tanulók május utolsó hetén erdei iskolai programon vettek részt, melyet az iskolánk alapítványa támogatott. Kerékpárral tettük meg az utat Mórahalomig. A kerékpártúrára már több hete készültünk tanítási órákon. Felelevenítettük a kerékpáros közlekedés szabályait, gyakoroltuk a helyes egymást követő haladást.

Bővebben...
 
Napközis vetélkedő

Június 3-án a napköziben aszfaltrajzversenyt és sportvetélkedőt rendeztünk. Az időjárás a kegyeibe fogadott, mert rövid zápor után elállt az eső. Teri néni rövid, hangulatos verseket hozott a gyerekeknek, hogy témát adjon a "kis művészeknek." A legtöbb rajz a nyarat idézte, amelyeken vidám pillangók röpködtek, színes virágok pompáztak, hullámzó vízen ringott a hajó.

Bővebben...
 
Nyolcadikosok a Balatonnál

A nyolcadik osztályosok háromnapos kirándulásra a Balatonra mentek. Szállásuk a Vadvirág Kempingben volt, Balatonlelle közelében. Gondozott, szép partszakasz, barátságos faházak, homokos pályák fogadta őket.

Bővebben...
 
Paintball csata a 7.b-ben

A 7.b osztályosok idén osztálykirándulásra egy különlegességet terveztek. Egy kis csapatépítés, egy kis kaland, és főként egy nagy élmény! A paintball bár nem lányos sport, mégis mindenki nagyon várta, és május 27-én reggel 9-től el is kezdődött a felkészülés.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

6. oldal / 70

Friss hírek

Sok szeretettel várjuk a játékos iskolaelőkészítő foglalkozásokra a leendő elsős gyerekeket és szüleiket keddi napokon 16 órától 16:45-ig:

  • január 9.
  • január 23.
  • február 6.
  • február 20.
  • március 6.
  • március 20.
  • április 10.

 

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Zelma, Rajmund
Holnap: Timót


144 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons