Címlap Hírek
Hírek
Ópusztaszeren a 3.b

A 3.b-sek Ópusztaszeren voltak kirándulni, ahol először megnézték az árvízi fény- és hangjátékot, majd a Feszty-körképet.

Bővebben...
 
A 6.b Szarvason

A 6.b osztály Szarvasra kirándult, ahol a belvároson túl megnézték az arborétumot és meglátogatták a mini Magyarországot is.

Bővebben...
 
Versbazár

A Weöres7 első napján, ami idén is április 11-re, a költészet napjára esett, a Versbazár versíró pályázat eredményhirdetését tartottuk az egész iskola részvételével. A Versbazár idei témái a következők voltak: 1. Hol a boldogság mostanában? (Mi kell a boldogsághoz?) 2. Állatosdi (Versek képzeletbeli állatokról: szundimundi, ragacsos gazuár, tengeri vérdudu) 3. Szabad a pálya...

Bővebben...
 
Kísérletező délután

A Weöres7 reál napján iskolánkban a 7. és 8. osztályos diákok látványos fizikai és kémiai kísérleteket mutattak be fiatalabb iskolatársaik számára. A gyerekek több héten keresztül lelkiismeretesen készültek az eseményre. A program nagyon sikeres volt mind a felsősök, mind az alsósok körében.

Bővebben...
 
Túra Fehér-tón

Nagyon jó hangulatú kiránduláson voltak az alsó tagozatosok a Kiskunsági Nemzeti Parkhoz tartozó Fehér-tón a Weöres7 programsorozat keretében.

Bővebben...
 
Tavaszi túra

Április 15-én indultunk a Weöres7 keretében szervezett tavaszi túránkra. A 31 fős csapattal idén egy történelmi várost, Visegrádot vettük célba. Jól eső izgalommal vágtunk neki az útnak.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 70

Friss hírek

Sok szeretettel várjuk a játékos iskolaelőkészítő foglalkozásokra a leendő elsős gyerekeket és szüleiket keddi napokon 16 órától 16:45-ig:

  • január 9.
  • január 23.
  • február 6.
  • február 20.
  • március 6.
  • március 20.
  • április 10.

 

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Zelma, Rajmund
Holnap: Timót


144 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons