Címlap Hírek
Hírek
Alapítványi bál

Február 26-án a Weöres Sándor Általános Iskola tantestülete és szülői közössége Alapítványi bált rendezett. A bált a hagyományoknak megfelelően a nyolcadikosok keringője nyitotta. A táncot Seres István tanította be.

Bővebben...
 
Jurassic Park az ovisoknak

2016, január 12-e délutánra játszani szerető ovisokat fogadtunk az iskola tornatermében. Németh Ervin testnevelő segítségével izgalmas akadályokkal megbirkózva jutottak át a sárkányok földjén. Az aranyérmet a végén mindenki megérdemelte.

 

Bővebben...
 
A három nyúl

Csodálatos délutánnal ajándékozta meg Szögi Ildikó hitoktató iskolánk másodikosait. Zelk Zoltán: A három nyúl című meséjét dolgozta fel a Kett módszer segítségével. (Franz Kett német pedagógus, teológus, aki 1975-től alkalmazza ezt a módszert.)

Az ezzel a módszerrel vezetett foglalkozás a gyerekeknek nagy örömet jelent, lecsendesednek, megnyilvánulásaik visszafogottakká válnak. Megtaníthatjuk nekik, hogy erejüket, energiájukat a közösség védelmére, mások és önmaguk javára fordítsák. A módszer fejleszti a kapcsolatteremtő, a koncentráló képességet, valamint a kreativitást.

Bővebben...
 
Mesemondó verseny

November 11-én, szerdán került megrendezésre iskolánkban az alsó tagozatosok mesemondó versenye.

Bővebben...
 
Halloween party

Halloween party-val kezdődött az idegennyelvi hét. 2015. november 4-én, szerda délután az 5. és 6. osztályos angolosok egy fergeteges Halloween party-n vettek részt. A másfél órás vetélkedősorozatban nemcsak a tudásuk, de a leleményességük és ügyességük is összemérhették a diákok.

Bővebben...
 
Egészségnap

Október 20-án délután az alsó tagozatos diákoknak egészségnapot rendeztünk a napköziben. Filmvetítéssel megismerhették a helyes fogápolási technikát, közösen tornáztak. Az 1-2. osztályosok gyümölcs- és zöldségsalátát készítettek, gyurmáztak, találós kérdéseket fejtettek meg. A 3-4. osztályosok kvízkérdéseket oldottak meg és plakátokat készítettek az egészséggel kapcsolatban.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 68

Friss hírek

Az e-napló elérhető a http://ejgweores.e-naplo.hu/index2.htm oldalon az e-Ellenőrzőkönyv menüpontban. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10).

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Vilmos
Holnap: János, Pál


Hoppá, elkezdődött a nyári szünet!
Validation Icons