Címlap Hírek
Hírek
Kísérletező délután

A Weöres7 reál napján iskolánkban a 7. és 8. osztályos diákok látványos fizikai és kémiai kísérleteket mutattak be fiatalabb iskolatársaik számára. A gyerekek több héten keresztül lelkiismeretesen készültek az eseményre. A program nagyon sikeres volt mind a felsősök, mind az alsósok körében.

Bővebben...
 
Túra Fehér-tón

Nagyon jó hangulatú kiránduláson voltak az alsó tagozatosok a Kiskunsági Nemzeti Parkhoz tartozó Fehér-tón a Weöres7 programsorozat keretében.

Bővebben...
 
Tavaszi túra

Április 15-én indultunk a Weöres7 keretében szervezett tavaszi túránkra. A 31 fős csapattal idén egy történelmi várost, Visegrádot vettük célba. Jól eső izgalommal vágtunk neki az útnak.

Bővebben...
 
Weöres-est

Április 14-én, az idei Weöres7 ünnepélyes zárásaként került sor az iskola műsoros estjére, ahol 120-nál több tehetséges diák produkciójában gyönyörködhettek a szülők és vendégek.

Bővebben...
 
Helyesírási verseny

Az iskola március 17-én tartotta az alsó tagozatosok helyesírási versenyét. A versenyen a következő eredmények születtek:

Bővebben...
 
Március 15.

Március 11-én ünnepelte az iskola diáksága a '48-as forradalom 168. évfordulóját. A tánccal, dalokkal, versekkel gazdagított ünnepi műsor méltán nagy sikert aratott a nézők körében. Az előadást, amiben a közel 60 iskolás mellett nagycsoportosok is szerepeltek, 100-nál több óvodás is megnézhette. A műsort összeállította Sallainé Hevesi Magdolna és Stérné Varga Edit tanító nénik.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 69

Friss hírek

Az iskola pedagógusai fogadóórát tartanak október 24-én, kedden 16:30-tól.

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Salamon
Holnap: Blanka, Bianka


235 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons