Címlap Hírek
Hírek
Kutatók éjszakáján jártunk

A szabadidős programok szervezésében iskolánk tanulóival ellátogattunk a kutatók éjszakájára. A nagy érdeklődésre tekintettel 5 pedagógus kísérte el a közel 40 gyereket. Az angol mintára megrendezett programsorozat a Szegedi Tudományegyetem több helyszínén zajlott. Volt miből mazsoláznunk!

Bővebben...
 
Michael Jackson kiállítás

Épp szeptember 25-én múlt 3 hónapja, hogy elhunyt a „pop királya”, Michael Jackson. E szomorú napra emlékezve rendeztük meg angol-magyar kétnyelvű emlékkiállításunkat az iskolában, amire nagyon sokan kíváncsiak voltak.

Bővebben...
 
Kerékpártúrán a 2.b osztály

Szeptember 13-án a 2.b osztály 10 km-es kerékpártúrával köszöntötte az új tanévet. A helyszín Szőreg Szabadidős Központja volt. Fegyelmezetten és nagy örömmel biciklizték végig az egész távot.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 61 62 63 64 65 66 67 68 Következő > Utolsó >>

68. oldal / 68

Friss hírek

Az e-napló elérhető a http://ejgweores.e-naplo.hu/index2.htm oldalon az e-Ellenőrzőkönyv menüpontban. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10).

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Vilmos
Holnap: János, Pál


Hoppá, elkezdődött a nyári szünet!
Validation Icons