Címlap Hírek
Hírek
Idegen nyelvi hét

Az iskola idegen nyelvet tanító pedagógusai november első hetét az angol és német nyelv hetévé varázsolták.

Bővebben...
 
2.b osztály a Bábszínházban

A 2.b osztály október 16-án délután a Kövér Béla Bábszínházba ment.

Bővebben...
 
Kirándulás az Állatkertbe

Október 17-én szombaton 45 gyerekkel elindultunk a Budapesti Állatkertbe. Az indulásunk kétséges volt, mert az időjárástól és a vasutasok sztrájkjától is tartanunk kellett. Végül is a szerencse mellénk állt!

Bővebben...
 
Mesemondó verseny

2009. október 14-én tartottuk az iskolai alsó tagozatos mesemondó versenyt. Ezen a délutánon csak győztesek voltak, hiszen a résztvevő 22 tanuló egy nagyon szép mesével készült és meghallgathatta a társai által hozott érdekes meséket is.

Bővebben...
 
2.b osztály Budapesten

A 2.b osztály október 10-én Budapestre ment kirándulni vonattal. Budapesten nagy élmény volt a gyerekeknek a kis földalattival közlekedni. Először a Szépművészeti Múzeum állandó kiállítását, az Egyiptom Kiállítást nézték meg.

Bővebben...
 
Aradi vértanúk

Október 6-án reggel az iskola tanulói megemlékeztek az aradi vértanúkról.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 61 62 63 64 65 66 67 68 69 Következő > Utolsó >>

68. oldal / 69

Friss hírek

Az iskola pedagógusai fogadóórát tartanak október 24-én, kedden 16:30-tól.

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Salamon
Holnap: Blanka, Bianka


235 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons