Címlap Hírek
Hírek
Óvónénik az iskolában

November 10-én az 1.b osztályos gyerekek, és az alsó tagozatos tanítók meghívására óvónénik érkeztek iskolánkba. A gyerekek már napok óta óriási izgalomban voltak, hogy kinek fog eljönni hajdan volt óvónénije.

Bővebben...
 
Sakkverseny

November hatodikán megrendezett Tisza-partis péntek városi sakkversenyén iskolánkból 15 tanuló vett részt. A résztvevő versenyzők száma 56 fő volt, így 2 teremben bonyolították le a versenyt. Érmeket 5 kategóriában osztottak.

Bővebben...
 
Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny

„Az összedolgozás képessége az egyik legnagyobb érték az életben.”
Tudjátok-e mi köti össze a kavarog és a mászóka szavunkat? Vagy mivel lehetne folytatni a gőg, találat, uccu, lehel … szósort?

Bővebben...
 
Idegen nyelvi hét

Az iskola idegen nyelvet tanító pedagógusai november első hetét az angol és német nyelv hetévé varázsolták.

Bővebben...
 
2.b osztály a Bábszínházban

A 2.b osztály október 16-án délután a Kövér Béla Bábszínházba ment.

Bővebben...
 
Kirándulás az Állatkertbe

Október 17-én szombaton 45 gyerekkel elindultunk a Budapesti Állatkertbe. Az indulásunk kétséges volt, mert az időjárástól és a vasutasok sztrájkjától is tartanunk kellett. Végül is a szerencse mellénk állt!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Következő > Utolsó >>

68. oldal / 70

Friss hírek

Sok szeretettel várjuk a játékos iskolaelőkészítő foglalkozásokra a leendő elsős gyerekeket és szüleiket keddi napokon 16 órától 16:45-ig:

  • január 9.
  • január 23.
  • február 6.
  • február 20.
  • március 6.
  • március 20.
  • április 10.

 

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Zelma, Rajmund
Holnap: Timót


144 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons