Címlap Hírek
Hírek
Mesemondó verseny

2009. október 14-én tartottuk az iskolai alsó tagozatos mesemondó versenyt. Ezen a délutánon csak győztesek voltak, hiszen a résztvevő 22 tanuló egy nagyon szép mesével készült és meghallgathatta a társai által hozott érdekes meséket is.

Bővebben...
 
2.b osztály Budapesten

A 2.b osztály október 10-én Budapestre ment kirándulni vonattal. Budapesten nagy élmény volt a gyerekeknek a kis földalattival közlekedni. Először a Szépművészeti Múzeum állandó kiállítását, az Egyiptom Kiállítást nézték meg.

Bővebben...
 
Aradi vértanúk

Október 6-án reggel az iskola tanulói megemlékeztek az aradi vértanúkról.

Bővebben...
 
Zenei világnap

Október 1-je a zene világnapja. Az egész világon a mindenki számára elérhető közös nyelv: a zene volt a mai nap főszereplője. Viva la Musica! – csendült fel az énekkarosok ajkán a jól ismert kánon reggel az aulában. Népdalok, kánonok, megzenésített versek következtek ezután. Faltinné Széll Ágnes tanárnő, Durmits Attila tanár úr gitárkísérete tette hangulatosabbá a közös éneklést.

Bővebben...
 
Kutatók éjszakáján jártunk

A szabadidős programok szervezésében iskolánk tanulóival ellátogattunk a kutatók éjszakájára. A nagy érdeklődésre tekintettel 5 pedagógus kísérte el a közel 40 gyereket. Az angol mintára megrendezett programsorozat a Szegedi Tudományegyetem több helyszínén zajlott. Volt miből mazsoláznunk!

Bővebben...
 
Michael Jackson kiállítás

Épp szeptember 25-én múlt 3 hónapja, hogy elhunyt a „pop királya”, Michael Jackson. E szomorú napra emlékezve rendeztük meg angol-magyar kétnyelvű emlékkiállításunkat az iskolában, amire nagyon sokan kíváncsiak voltak.

Bővebben...
 
További cikkeink...
<< Első < Előző 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Következő > Utolsó >>

69. oldal / 70

Friss hírek

Sok szeretettel várjuk a játékos iskolaelőkészítő foglalkozásokra a leendő elsős gyerekeket és szüleiket keddi napokon 16 órától 16:45-ig:

  • január 9.
  • január 23.
  • február 6.
  • február 20.
  • március 6.
  • március 20.
  • április 10.

 

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Zelma, Rajmund
Holnap: Timót


144 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons