Címlap Hírek
Hírek
Mesetarisznya

Október 20-án délután, a 3.b osztályosok a Somogyi Könyvtárba látogattak. Egy foglalkozásra vártak bennünket. A mesetarisznyából, különböző tárgyak kerültek elő, melyek segítségével meséket idéztünk fel: Kacor király, Aranyszőrű bárány, A három kívánság, Az okos leány.

Bővebben...
 
Szüreti vigadalom

Október 13-án a környékbeli óvodák nagycsoportosait láttuk vendégül az iskolában. Az ovisokat a városnéző kisvonat hozta víg énekléssel az iskolához, ahol kézműves foglalkozáson és közös játékon vettek részt. A program végén az iskolás vendéglátóikkal együtt énekeltek a szüleiknek az ovisok.

Bővebben...
 
Kerékpártúrán a 4.b

A 4.b osztály október 4-én a Szőregen található Monti Sándor Emlékparkba látogatott el. Az utat kerékpárral tették meg. Összesen kb. 20 km volt a táv. A parkban bújócskáztak, hintáztak, kötélpályán csúszkáltak a gyerekek. A szomszédos telken élő kecskék nagyon örültek látogatásunknak, mert a kis pajtások folyamatosan simogatták és fűvel etették őket. Az időjárás nagyon kegyes volt hozzánk. Meseszép volt.

Bővebben...
 
Tanévnyitó

Szeptember első napján ünnepélyes keretek között, egy vidám műsor keretében megnyílt a tanév a Weöres Sándor Általános Iskolában is. A műsorban szerepeltek a harmadikos diákokon kívül új elsősök és régi hetedikesek is.

Bővebben...
 
Tanulmányút Londonba

Idén ismét nekivágtunk a nagyvilágnak, hogy megismerjük Anglia és London nevezetességeit. Június 28-án izgatottan keltünk fel, és indultunk neki a hosszú, másfél napos útnak.

Bővebben...
 
Ballagás, évzáró

Június 19-én ballagási és évzáró ünnepségen búcsúztak el a nyolcadik osztályosok az iskolától. Az ünnepi műsorban közreműködtek másodikos, hatodikos és hetedikes gyerekek. A nyolcadikosoktól Gregor Bernadett egy dallal búcsúzott.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 68

Friss hírek

Az e-napló elérhető a http://ejgweores.e-naplo.hu/index2.htm oldalon az e-Ellenőrzőkönyv menüpontban. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10).

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Vilmos
Holnap: János, Pál


Hoppá, elkezdődött a nyári szünet!
Validation Icons