Címlap Hírek
Hírek
Weöres-est

Április 14-én, az idei Weöres7 ünnepélyes zárásaként került sor az iskola műsoros estjére, ahol 120-nál több tehetséges diák produkciójában gyönyörködhettek a szülők és vendégek.

Bővebben...
 
Helyesírási verseny

Az iskola március 17-én tartotta az alsó tagozatosok helyesírási versenyét. A versenyen a következő eredmények születtek:

Bővebben...
 
Március 15.

Március 11-én ünnepelte az iskola diáksága a '48-as forradalom 168. évfordulóját. A tánccal, dalokkal, versekkel gazdagított ünnepi műsor méltán nagy sikert aratott a nézők körében. Az előadást, amiben a közel 60 iskolás mellett nagycsoportosok is szerepeltek, 100-nál több óvodás is megnézhette. A műsort összeállította Sallainé Hevesi Magdolna és Stérné Varga Edit tanító nénik.

Bővebben...
 
Versmondó verseny

2016. február 25-én iskolánkban versmondó versenyt tartottunk. Ezen az alsó tagozatos gyerekek 1-4. osztályig vehettek részt.

Bővebben...
 
Alapítványi bál

Február 26-án a Weöres Sándor Általános Iskola tantestülete és szülői közössége Alapítványi bált rendezett. A bált a hagyományoknak megfelelően a nyolcadikosok keringője nyitotta. A táncot Seres István tanította be.

Bővebben...
 
Jurassic Park az ovisoknak

2016, január 12-e délutánra játszani szerető ovisokat fogadtunk az iskola tornatermében. Németh Ervin testnevelő segítségével izgalmas akadályokkal megbirkózva jutottak át a sárkányok földjén. Az aranyérmet a végén mindenki megérdemelte.

 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 70

Friss hírek

Sok szeretettel várjuk a játékos iskolaelőkészítő foglalkozásokra a leendő elsős gyerekeket és szüleiket keddi napokon 16 órától 16:45-ig:

  • január 9.
  • január 23.
  • február 6.
  • február 20.
  • március 6.
  • március 20.
  • április 10.

 

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Zelma, Rajmund
Holnap: Timót


144 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons