Címlap Hírek
Hírek
Versmondó verseny

2016. február 25-én iskolánkban versmondó versenyt tartottunk. Ezen az alsó tagozatos gyerekek 1-4. osztályig vehettek részt.

Bővebben...
 
Alapítványi bál

Február 26-án a Weöres Sándor Általános Iskola tantestülete és szülői közössége Alapítványi bált rendezett. A bált a hagyományoknak megfelelően a nyolcadikosok keringője nyitotta. A táncot Seres István tanította be.

Bővebben...
 
Jurassic Park az ovisoknak

2016, január 12-e délutánra játszani szerető ovisokat fogadtunk az iskola tornatermében. Németh Ervin testnevelő segítségével izgalmas akadályokkal megbirkózva jutottak át a sárkányok földjén. Az aranyérmet a végén mindenki megérdemelte.

 

Bővebben...
 
A három nyúl

Csodálatos délutánnal ajándékozta meg Szögi Ildikó hitoktató iskolánk másodikosait. Zelk Zoltán: A három nyúl című meséjét dolgozta fel a Kett módszer segítségével. (Franz Kett német pedagógus, teológus, aki 1975-től alkalmazza ezt a módszert.)

Az ezzel a módszerrel vezetett foglalkozás a gyerekeknek nagy örömet jelent, lecsendesednek, megnyilvánulásaik visszafogottakká válnak. Megtaníthatjuk nekik, hogy erejüket, energiájukat a közösség védelmére, mások és önmaguk javára fordítsák. A módszer fejleszti a kapcsolatteremtő, a koncentráló képességet, valamint a kreativitást.

Bővebben...
 
Mesemondó verseny

November 11-én, szerdán került megrendezésre iskolánkban az alsó tagozatosok mesemondó versenye.

Bővebben...
 
Halloween party

Halloween party-val kezdődött az idegennyelvi hét. 2015. november 4-én, szerda délután az 5. és 6. osztályos angolosok egy fergeteges Halloween party-n vettek részt. A másfél órás vetélkedősorozatban nemcsak a tudásuk, de a leleményességük és ügyességük is összemérhették a diákok.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 69

Friss hírek

Az iskola pedagógusai fogadóórát tartanak október 24-én, kedden 16:30-tól.

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Salamon
Holnap: Blanka, Bianka


235 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons