Címlap Hírek
Hírek
6.b osztálykirándulás

Reggel 5.30-kor találkozott a 6.b osztály apraja nagyja a vonatállomáson, ugyanis 6.45-kor indult a vonatunk Budapestre. Negyed 9-re fel is értünk, így tettünk egy sétát a Margit-szigetig, majd a Parlamentet is megtekintettük.

Bővebben...
 
Erdei iskola

A szülők és az iskola alapítványának támogatásával erdei iskolában voltak az ötödikeseink Mórahalmon, a Zöld Közösségi Házban.

Bővebben...
 
Kistérségi matekverseny

Iskolánk április 29-én rendezte meg a kistérségi matematika versenyt a 2. és a 3. osztályosok számára. Bambi meséjén keresztül jutottak el a gyerekek a feladatok megoldásáig. A javítása ideje a alatt a versenyzők meguzsonnáztak, majd kézműves foglalkozáson vettek részt. Ezt követően a legjobbak büszkén vették át a könyvjutalmat. Az évfolyamonkénti 1-2. helyezett a megyei döntőbe jutott.

Bővebben...
 
Weöres-est

Április 10-én, az idei Weöres7 ünnepélyes zárásaként került sor az iskola műsoros estjére, ahol közel 200 tehetséges diák produkciójában gyönyörködhettek a szülők és vendégek.

Bővebben...
 
Reál nap a Füvészkertben

A Weöres7 reál napja keretében az alsó tagozatos tanulók a Füvészkertbe látogattak el. Megérkezéskor minden osztály kapott egy térképet, aminek a segítségével tájékozódtak az állomáshelyek között ezen a gyönyörű területen.

Bővebben...
 
Húsvét a Tátra téren

Az elsős napközisek nagyon készültek a Tátra-téri templom meglátogatására. Tojással, virágrajzokkal díszített dobozban ajándékoztak egy szív alakú vatikáni szeretet kenyeret a plébános úrnak. Benyik atya a jó gazda kedvességével várt minket a templomajtóban. Beléptünk és a stáció képeivel elmesélte mi történt majd 2000 éve.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

9. oldal / 68

Friss hírek

Az e-napló elérhető a http://ejgweores.e-naplo.hu/index2.htm oldalon az e-Ellenőrzőkönyv menüpontban. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10).

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Vilmos
Holnap: János, Pál


Hoppá, elkezdődött a nyári szünet!
Validation Icons