Címlap Hírek
Hírek
Március 15.

Március 13-án ünnepelte az iskola diáksága a 48-as forradalom 167. évfordulóját. A tánccal, dalokkal, versekkel gazdagított ünnepi műsor méltán nagy sikert aratott a nézők körében. A műsort 280-nál több óvodás is megnézhette.

Bővebben...
 
Sikeres ECDL vizsgák

Hetedikes tanulóink közül 23-an tettek sikeres ECDL-vizsgát online alapismeretek modulból. Közülük 20 tanulónak ez már a második sikeres vizsgája ebben a tanévben.

Bővebben...
 
Pancake Day

A farsangi időszak végét jelzi húshagyó kedd. Ekkor még lehet mulatni, bálozni. Másnap hamvazószerdán kezdődik a nagyböjt 40 napos időszaka, amikor a keresztény egyház a húsvétra készül. Egyes országokban ezen a napon palacsintasütő versenyeket rendeznek, majd a kisült palacsintát juharsziruppal, cukorral illetve citrommal fogyasztják el.

Bővebben...
 
Alapítványi bál

Február 13-án a Weöres Sándor Általános Iskola tantestülete és szülői közössége Alapítványi bált rendezett. A bált a hagyományoknak megfelelően a nyolcadikosok keringője nyitotta. A táncot Seres István tanította be.

Bővebben...
 
Könyvtárfejlesztés

Új informatikai eszközökkel korszerűsödött a Weöres Sándor Általános Iskola könyvtára. A beruházás segítségével az iskola hatékonyabban tudja biztosítani a 21. századi informatika alapú oktatás feltételeit, valamint a diákok eredményesebb önálló felkészülését.

Bővebben...
 
Torna diákolimpia

A torna diákolimpia Csongrád megyei döntőjét rendezték Szegeden, ahol az országos elődöntőbe minden korcsoportban az első három helyezett jutott tovább. A III–IV. korcsoportos lány csapatversenyben 2. helyezett lett a szegedi Weöres Sándor Általános Iskola csapata, egyéniben pedig 3. helyezést ért el Godó Viktória (8.a).

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

10. oldal / 68

Friss hírek

Az e-napló elérhető a http://ejgweores.e-naplo.hu/index2.htm oldalon az e-Ellenőrzőkönyv menüpontban. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10).

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Vilmos
Holnap: János, Pál


Hoppá, elkezdődött a nyári szünet!
Validation Icons