Címlap Hírek
Hírek
Kerékpártúrán a 4.b

A 4.b osztály október 4-én a Szőregen található Monti Sándor Emlékparkba látogatott el. Az utat kerékpárral tették meg. Összesen kb. 20 km volt a táv. A parkban bújócskáztak, hintáztak, kötélpályán csúszkáltak a gyerekek. A szomszédos telken élő kecskék nagyon örültek látogatásunknak, mert a kis pajtások folyamatosan simogatták és fűvel etették őket. Az időjárás nagyon kegyes volt hozzánk. Meseszép volt.

Bővebben...
 
Tanévnyitó

Szeptember első napján ünnepélyes keretek között, egy vidám műsor keretében megnyílt a tanév a Weöres Sándor Általános Iskolában is. A műsorban szerepeltek a harmadikos diákokon kívül új elsősök és régi hetedikesek is.

Bővebben...
 
Tanulmányút Londonba

Idén ismét nekivágtunk a nagyvilágnak, hogy megismerjük Anglia és London nevezetességeit. Június 28-án izgatottan keltünk fel, és indultunk neki a hosszú, másfél napos útnak.

Bővebben...
 
Ballagás, évzáró

Június 19-én ballagási és évzáró ünnepségen búcsúztak el a nyolcadik osztályosok az iskolától. Az ünnepi műsorban közreműködtek másodikos, hatodikos és hetedikes gyerekek. A nyolcadikosoktól Gregor Bernadett egy dallal búcsúzott.

Bővebben...
 
6.b osztálykirándulás

Reggel 5.30-kor találkozott a 6.b osztály apraja nagyja a vonatállomáson, ugyanis 6.45-kor indult a vonatunk Budapestre. Negyed 9-re fel is értünk, így tettünk egy sétát a Margit-szigetig, majd a Parlamentet is megtekintettük.

Bővebben...
 
Erdei iskola

A szülők és az iskola alapítványának támogatásával erdei iskolában voltak az ötödikeseink Mórahalmon, a Zöld Közösségi Házban.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

10. oldal / 70

Friss hírek

Sok szeretettel várjuk a játékos iskolaelőkészítő foglalkozásokra a leendő elsős gyerekeket és szüleiket keddi napokon 16 órától 16:45-ig:

  • január 9.
  • január 23.
  • február 6.
  • február 20.
  • március 6.
  • március 20.
  • április 10.

 

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Zelma, Rajmund
Holnap: Timót


144 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons