Címlap Hírek
Hírek
Ballagás, évzáró

Június 19-én ballagási és évzáró ünnepségen búcsúztak el a nyolcadik osztályosok az iskolától. Az ünnepi műsorban közreműködtek másodikos, hatodikos és hetedikes gyerekek. A nyolcadikosoktól Gregor Bernadett egy dallal búcsúzott.

Bővebben...
 
6.b osztálykirándulás

Reggel 5.30-kor találkozott a 6.b osztály apraja nagyja a vonatállomáson, ugyanis 6.45-kor indult a vonatunk Budapestre. Negyed 9-re fel is értünk, így tettünk egy sétát a Margit-szigetig, majd a Parlamentet is megtekintettük.

Bővebben...
 
Erdei iskola

A szülők és az iskola alapítványának támogatásával erdei iskolában voltak az ötödikeseink Mórahalmon, a Zöld Közösségi Házban.

Bővebben...
 
Kistérségi matekverseny

Iskolánk április 29-én rendezte meg a kistérségi matematika versenyt a 2. és a 3. osztályosok számára. Bambi meséjén keresztül jutottak el a gyerekek a feladatok megoldásáig. A javítása ideje a alatt a versenyzők meguzsonnáztak, majd kézműves foglalkozáson vettek részt. Ezt követően a legjobbak büszkén vették át a könyvjutalmat. Az évfolyamonkénti 1-2. helyezett a megyei döntőbe jutott.

Bővebben...
 
Weöres-est

Április 10-én, az idei Weöres7 ünnepélyes zárásaként került sor az iskola műsoros estjére, ahol közel 200 tehetséges diák produkciójában gyönyörködhettek a szülők és vendégek.

Bővebben...
 
Reál nap a Füvészkertben

A Weöres7 reál napja keretében az alsó tagozatos tanulók a Füvészkertbe látogattak el. Megérkezéskor minden osztály kapott egy térképet, aminek a segítségével tájékozódtak az állomáshelyek között ezen a gyönyörű területen.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

10. oldal / 69

Friss hírek

Az iskola pedagógusai fogadóórát tartanak október 24-én, kedden 16:30-tól.

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Salamon
Holnap: Blanka, Bianka


235 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons