Címlap Hírek
Hírek
Családi nap

Szeptember utolsó szombatján a szülők aktív segítségével kicsiket és nagyokat, gyerekeket és felnőtteket is megmozgató családi napot tartottunk az iskolában. A programban szerepelt többek közt néptáncbemutató (Szeged Táncegyüttes), harcművészeti bemutató (kendo), bűnmegelőzési bemutató, ugrálóvár, arcfestés, őszi díszek készítése, motoros szimulátor, különféle sportversenyek, muffin szépségverseny, tombola. A napot a Peter és Pan zenekar zárta családi műsorával.

Bővebben...
 
Ballagás, évzáró

Június 17-én ballagási és évzáró ünnepségen búcsúztak el a nyolcadik osztályosok az iskolától. Az ünnepi műsorban a hetedikes gyerekek és az iskola közössége búcsúzott el a nyolcadikosoktól. Weöres plakettet kapott Szabó Réka (8.a) és Patyi Izabella (8.b), a Pro Bono Publico díjat pedig Kabok Nadine (8.b) kapta.

Bővebben...
 
LEGO kiállítás

Június 13-án az iskola 42 fős csoportja vett részt egy felejthetetlen kiránduláson Budapesten a Tropicarium-ban és a LEGO kiállításon.

Bővebben...
 
Aszfaltrajzverseny

Június 8-án délután, mint minden év júniusában, a focipálya aszfaltján a gyerekek a nyarat idézték rajzaikkal. 

Bővebben...
 
LEGO robotok

Miután nyolcadikosokkal teljesítettük az ECDL-Start mindegyik vizsgájának követelményeit, túljutottak a felvételi időszakon, következhetett a számítástechnika történetének második része. Első részként hatodik osztályban eljutottak a számítástechnika kezdeteitől a Neumann-elvű számítógépek megjelenéséig.

Bővebben...
 
Reál nap

Április 27-én rendeztük meg az iskolánkban a reál napot. A programsorozat a fenntarthatóság hete kapcsán egy érdekes természetvédelmi előadással kezdődött, amit Ábrahám Krisztián a Kiskunsági Nemzeti Park túravezetője tartott.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 70

Friss hírek

Sok szeretettel várjuk a játékos iskolaelőkészítő foglalkozásokra a leendő elsős gyerekeket és szüleiket keddi napokon 16 órától 16:45-ig:

  • január 9.
  • január 23.
  • február 6.
  • február 20.
  • március 6.
  • március 20.
  • április 10.

 

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Zelma, Rajmund
Holnap: Timót


144 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons