Címlap Diákönkormányzat
Diákönkormányzat
Sulidiszkó

A Luca napi sulidiszkó jól sikerült! Nagyon jó hangulatot sikerült ismét teremteni és a héliumos lufik is meghozták a várt sikert. A dj nagyon jó fény és hangtechnikát hozott, és a héliumot beszippantva több gyereket is megénekeltettünk a mikrofonba! :) A gyerekek nagyon élvezték, mindenki kapott egy-egy csokimikulást.

Bővebben...
 
Papírgyűjtés

2013. október 11-én eljött az ideje, hogy kiürítsük a kazánházat, a tárolót a nyáron felhalmozott papírhulladéktól, így megszerveztük őszi papírgyűjtésünk. Az előző napi eső ellenére napos idő köszöntött minket, a nap is ránk mosolygott, hogy teszünk valamit Földünkért, az újrahasznosításért.

Bővebben...
 
Papírgyűjtés
Írta: Csizmadia Péter   

2013. március 22-én megszerveztük tavaszi papírgyűjtésünk. Tavasz ellenére igazi télies időben kezdődött a mérlegelés, ugyanis hóesés és szél nehezítette a munkánkat.

Bővebben...
 
Diákközgyűlés

Az iskola diákönkormányzata 2012. október 24-én megtartotta közgyűlését, ahol az iskola igazgatója válaszolt a gyerekek kérdéseire.

Bővebben...
 
Őszi papírgyűjtés

Október 12-én megszerveztük őszi papírgyűjtésünk. A tároló konténerek és a 200 kilót is mérő mérlegek pontosan megérkeztek reggel, így 7 órakor kezdtük is a mérlegelést.

Bővebben...
 
Papírgyűjtés

2012. március 30-án megszerveztük tavaszi papírgyűjtésünk. Az időjárás nem nagyon kedvezett, mert reggel szakadó esőre ébredtünk. Szerencsére 7 órára elállt, és zökkenőmentesen elkezdhettük a mérést. Az első konténert már fél 12-kor cserélni kellett, végül pedig közel három konténert tettünk tele papírral.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 4

Friss hírek

Az e-napló elérhető a http://ejgweores.e-naplo.hu/index2.htm oldalon az e-Ellenőrzőkönyv menüpontban. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10).

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Dániel, Daniella
Holnap: Magdolna


Hoppá, elkezdődött a nyári szünet!
Validation Icons