Címlap Diákönkormányzat
Diákönkormányzat
Diákközgyűlés

A Weöres Sándor Iskola diákönkormányzata október 20-án tartotta közgyűlését, melyre meghívták az iskola igazgatóját is. A diákközgyűlésre az osztályok olyan kérdésekkel, kérésekkel készültek, amelyek legjobban érdeklik őket.

Bővebben...
 
Papírgyűjtés

Az iskola diákönkormányzata október 7-én szervezte őszi papírgyűjtési akcióját. A tanulók (és szülők) különösen aktívak voltak, így összesen közel két és fél konténert töltöttek meg újrafelhasználható papírral.

Bővebben...
 
Tavaszi papírgyűjtés

2010. április 27-én megszerveztük tavaszi papírgyűjtésünk. A gyerekek és a szülők a vártnál is több papírt hoztak olyannyira, hogy a négy órára tervezett befejezést ki kellett tolnunk, sőt háromnegyed négykor még új konténert kellett hozatnunk.

Bővebben...
 
Sulidiszkó

2010. április 16-án  újra sulidiszkót szerveztünk. A diszkó öt órakor nyitotta meg kapuit és egészen fél hétig táncolhattak azok, akik eljöttek. Dj szolgáltatta a zenéket, a hangulatot pedig füstgép és lézer show is növelte. A diákoknak olcsó büfét is szerveztünk.

Bővebben...
 
Mikulás party

December negyedikén a Diákönkormányzat sulidiszkót, "Mikulás Party"-t rendezett a felső tagozat számára. A jól sikerült rendezvényen a felső tagozatos diákok egynegyede részt is vett, és jól szórakozott.

Bővebben...
 
Diákközgyűlés

A Weöres Sándor Iskola diákönkormányzata október 20-án tartotta közgyűlését, melyre meghívták az iskola igazgatóját is. A diákközgyűlésre az osztályok olyan kérdésekkel, kérésekkel készültek, amelyek legjobban érdeklik őket.

Bővebben...
 
További cikkeink...
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 4

Friss hírek

Sok szeretettel várjuk a játékos iskolaelőkészítő foglalkozásokra a leendő elsős gyerekeket és szüleiket keddi napokon 16 órától 16:45-ig:

  • január 9.
  • január 23.
  • február 6.
  • február 20.
  • március 6.
  • március 20.
  • április 10.

 

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Zelma, Rajmund
Holnap: Timót


144 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons