Címlap Diákönkormányzat
Diákönkormányzat
Diákközgyűlés

A Weöres Sándor Iskola diákönkormányzata október 20-án tartotta közgyűlését, melyre meghívták az iskola igazgatóját is. A diákközgyűlésre az osztályok olyan kérdésekkel, kérésekkel készültek, amelyek legjobban érdeklik őket.

Bővebben...
 
Papírgyűjtés

Az iskola diákönkormányzata október 7-én szervezte őszi papírgyűjtési akcióját. A tanulók (és szülők) különösen aktívak voltak, így összesen közel két és fél konténert töltöttek meg újrafelhasználható papírral.

Bővebben...
 
Tavaszi papírgyűjtés

2010. április 27-én megszerveztük tavaszi papírgyűjtésünk. A gyerekek és a szülők a vártnál is több papírt hoztak olyannyira, hogy a négy órára tervezett befejezést ki kellett tolnunk, sőt háromnegyed négykor még új konténert kellett hozatnunk.

Bővebben...
 
Sulidiszkó

2010. április 16-án  újra sulidiszkót szerveztünk. A diszkó öt órakor nyitotta meg kapuit és egészen fél hétig táncolhattak azok, akik eljöttek. Dj szolgáltatta a zenéket, a hangulatot pedig füstgép és lézer show is növelte. A diákoknak olcsó büfét is szerveztünk.

Bővebben...
 
Mikulás party

December negyedikén a Diákönkormányzat sulidiszkót, "Mikulás Party"-t rendezett a felső tagozat számára. A jól sikerült rendezvényen a felső tagozatos diákok egynegyede részt is vett, és jól szórakozott.

Bővebben...
 
Diákközgyűlés

A Weöres Sándor Iskola diákönkormányzata október 20-án tartotta közgyűlését, melyre meghívták az iskola igazgatóját is. A diákközgyűlésre az osztályok olyan kérdésekkel, kérésekkel készültek, amelyek legjobban érdeklik őket.

Bővebben...
 
További cikkeink...
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 4

Friss hírek

Pótvizsga időpontja:
augusztus 22. (kedd)
Gyülekező: 7.45-8.00 az aulában

 

Étkezés befizetés szeptember hónapra:
2017. augusztus 28-án 7.00 órától 13.40-ig
2017. augusztus 29-én 10.00 órától 17.00-ig

 

Tankönyvek átadása
1-3. évfolyam: 2017. 08. 28. hétfő 15.30-18.30
4-6. évfolyam: 2017. 08. 29. kedd 15.30-18.30
7-8. évfolyam: 2017. 08. 30. szerda 15.30-18.30
Pótnap: 2017. 09. 01. péntek

A tankönyvet átveheti a törvényes képviselő, vagy a tanuló.
A tankönyveket ebben az évben minden évfolyamon minden tanuló ingyenesen kapja.

 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

A 2017-2018-as tanévben szükséges tanszerek listája innen letölthető:

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Sámuel, Hajna
Holnap: Menyhért, Mirjam


11 nap van még hátra a nyári szünetből.
Validation Icons