Címlap Diákönkormányzat
Diákönkormányzat
TKB azaz Tavasz Köszöntő Buli

Március 9-én rendeztük tavaszi suli diszkónkat. Közel 70 gyerek jött el, és táncolt a dizsiben. A DJ fergeteges hangulatot varázsolt a tánctérre jó zenékkel, lézershow-val és füstgéppel és alig jutott levegőhöz a sok számkéréstől.

Bővebben...
 
Mikulás diszkó

Hagyományokhoz híven Mikuláshoz kötődően megrendeztük téli suli diszkónkat. A hat órás kapunyitás előtt már fél órával korábban jöttek a leglelkesebb gyerekek, de a kapunyitáskor már közel kilencvenen sorakoztak az ajtó előtt. Negyedik osztálytól nyolcadikig mindenki képviseltette magát, és aki eljött jól is szórakozott.

Bővebben...
 
Őszi papírgyűjtés

2011. október 6-án megszerveztük őszi papírgyűjtésünk. 7 órára megérkeztek a konténerek és elkezdődött a mérlegelés is. Az első konténert már fél 12-kor cserélni kellett, végül pedig két és fél konténert tettünk tele papírral.

Bővebben...
 
Papírgyűjtés

2011. március 31-én megszerveztük tavaszi papírgyűjtésünk. 7 órakor megérkeztek a konténerek és a mérlegek, és elkezdődött a verseny. Az első konténer már fél 12-kor megtelt, így újat kellett hozatni helyette. Végül két és fél konténert tettünk tele papírral. A gyerekek nagyon lelkesen gyűjtötték a papírt mindenhonnan, biciklivel és táskákkal érkeztek.

Bővebben...
 
Tavasz Köszöntő Buli (TKB)

Március 11-én rendeztük tavaszi suli diszkónkat. Negyediktől nyolcadik osztályig, több mint 100 gyerek jött el, és táncolt a dizsiben. A DJ fergeteges hangulatot varázsolt a tánctérre jó zenékkel és füstgéppel. Alig jutott levegőhöz a sok számkéréstől.

Bővebben...
 
Mikulás diszkó

December 3-án megrendeztük a téli suli diszkónkat, a Mikulás party-t. Negyediktől nyolcadik osztályig jöttek gyerekek, és több mint 120-an vettek részt a buliban. A DJ fergeteges hangulatot varázsolt a tánctérre jó zenékkel és füstgéppel.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 4

Friss hírek

Sok szeretettel várjuk a játékos iskolaelőkészítő foglalkozásokra a leendő elsős gyerekeket és szüleiket keddi napokon 16 órától 16:45-ig:

  • január 9.
  • január 23.
  • február 6.
  • február 20.
  • március 6.
  • március 20.
  • április 10.

 

 
 

Megváltozott a közétkeztetés rendje, ezzel együtt új nyomtatványok is készültek. A legfontosabb változás, hogy minden ingyenesen étkező gyereknek az étkezést a szülőnek minden hónapban előre fel kell rendelnie, aláírásával. Ezt a beszedési napokon helyben az iskolában, vagy NGSZ ügyfélszolgálaton (Huszár u. 1) is megteheti. Bővebb információ az NGSZ honlapján.

 

Az e-napló elérhető a https://klik200909021.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login oldalon. A belépési név a tanuló oktatási azonosítója (a diákigazolványról leolvasható 7-tel kezdődő 11 jegyű szám), jelszó pedig a születési dátum kötőjelekkel elválasztva (pl.: 2002-12-10). A napló telefonra is telepíthető innen.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 100%-os (ingyenes) étkezési díj kedvezményre jogosult gyermek törvényes képviselője vagy meghatalmazottja – minden tanév megkezdése előtt (augusztusban a szeptemberi étkezési térítési díj befizetésekor), illetve félévkor (januárban a februári étkezési térítési díj befizetésekor), valamint új határozat kézhezvételekor az intézmény gondnokánál (gazdasági iroda) – köteles írásban megrendelni a következő félév/időszak étkezését a gyermeke részére havi bontásban, ennek hiányában a gyermek részére az étkezés nem biztosított.

 

Névnapok

Ma: Zelma, Rajmund
Holnap: Timót


144 nap van még hátra a tanévből.
Validation Icons